Kirsi Kainulainen Finnish Talent Racingin kuljettajaksi kaudelle 2021

Kokenut kuljettaja Kirsi Kainulainen astuu Finnish Talent Racingin riveihin kaudeksi 2021. 

Kainulainen ajaa tänä vuonna Suomessa Superstock 600 SM-sarjaa Talent Racingin Yamaha R6R pyörällä. ”Ensin ajatus oli, että otetaan tuleva kausi kevyemmin. Kun mahdollisuus aukesi tehdä Kirsin kanssa yhteistyötä, teimme yhteisen päätöksen lähteä tähän projektiin mukaan,” kertoo tiimipäällikkö Petri Paavilainen. ”Kirsissä on potentiaalia ja kokeneena kuljettajana tietää mikä on homman nimi, joten uskomme, että kilpailuissa päästään haastamaan kärkeä.”

Ensimmäiset testit pyritään ajamaan mahdollisimman pian, koronatilanteen sallimissa rajoissa heti kun radat aukeavat. ”Uskon, että saadaan nopeasti pyörä Kirsille sopivaksi ja kuljettajan ajorytmi kohdilleen sekä tiimin työskentely viimekauden saumattomaan yhteistyöhön,” Paavilainen vakuuttaa.

Kauteen lähdetään samalla, loistavaksi todetulla porukalla, jossa kokonaisuudesta vastaa tiimipäällikkö Petri Paavilainen, mekaanikkona toimii Jorma ”Purkke” Saarinen ja datajärjestelmistä pitää huolen Esa Juntunen. Viime vuoden Talent Racingin kuljettaja ja Superstock 600 -luokan hallitseva Suomen mestari Peetu Paavilainen on myös kuvioissa mukana auttamassa, sen verran mitä armeijan ohella ehtii.

Circuit Racingin SM-sarja

Ratamoottoripyöräilyn (Circuit Racing) SM -sarjassa jaetaan Suomen mestaruudet kahdessa luokassa: Superbike (1000cc) ja Superstock (600cc) sekä Suomen-Cup mestaruudet luokissa: Fin Supersport 300 ja  MiniGp. Kansalliset luokat ovat Sivuvaunut ja Jokamiesluokka ja Retro superbike

Mestaruudet ratkotaan viitenä kilpailuviikonloppuna, joissa kussakin ajetaan pääsääntöisesti kaksi kilpailulähtöä. Kilpailut ajetaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

22-23.5.2021 KymiRing (Iitti, www.kymiring.fi )

12.6.2021 Kemora (Veteli, www.kemora.fi)

19-20.6.2021 Motopark (Virtasalmi, www.motopark.fi)

31.7-1.8.2021 Alastaro (Virttaa, Loimaa, www.alastarocircuit.fi)

14-15.8.2021 Botniaring (Jurva, www.botniaring.fi

Teksti: Finnish Talent Racing tiedotus

Uusin numero