Käyttämätön prätkä tallissa? – Nyt on oikea aika myydä ”turha moottoripyörä” pois

Käytetyistä moottoripyöristä on markkinoilla huutava pula. Samaan aikaan talleissa pölyttyy suuri määrä moottoripyöriä, joita kukaan ei käytä.

Onko sinulla, tai tiedätkö että jollakin kaveripiiriisi kuuluvalla henkilöllä on tallissaan moottoripyörä, jota kukaan ei käytä? Harrastus on ehkä vaihtunut toiseen tai pieni vika on jättänyt pyörän odottamaan aikoja parempia. Nyt on oikea aika myydä ”ylimääräinen” moottoripyörä jollekin, joka sitä oikeasti tarvitsee.

”Moottoripyörä tykkää kun sillä ajetaan”. Vaikka sanonta on usein tarkoitettu hauskaksi heitoksi, on se samalla yllättävänkin suuri totuus. Jos pyörää seisotetaan vuositolkulla käyttämättä, niin stefat kuivuvat, kaasu- ja kytkinvaijerit jäykistyvät eikä moottorikaan parane kun se seisoo käyttämättä pitkään. Kaikki tämä tarkoittaa, että pyörän arvo laskee kun se seisoo tallissa.

Joskus pyörä saattaa jäädä talliin keräämään pölyä vain siksi, että sen myynti nähdään hankalana toimenpiteenä. Tällä hetkellä käytettyjen pyörien kauppa käy kuumana, ja moottoripyöräliikkeillä on suoranainen pula käytetyistä moottoripyöristä. Nyt onkin oikea aika laittaa kiertoon talliin vailla käyttöä jäänyt pyörä. Sen voi myydä esimerkiksi nettimoton kautta, tai tarjota moottoripyöräliikkeille, jotka mielellään ostavat suoraan pyöriä asiakkailta. Jos moottoripyöräilykärpänen tulevaisuudessa iskee uudelleen, niin aina voi hankkia toisen moottoripyörän, sellaisen jota on käytetty ja huollettu säännöllisesti. Silloin se on valmis ajoon, pölyjä pyyhkimättä, vaijereita ja jarruja herkistelemättä ja vailla suuria huoltokustannuksia.

Jaa uutista tai kerro uutisesta kavereillesi, joita tämä voisi koskea.

Uusin numero