Kari Vehniäinen Racing Oy ja Nurmi Mp Oy yhdistyvät Jyväskylässä

Sami Nurmi (vas) ja Kari Vehniäinen.

Kari Vehniäinen Racing Oy on ostanut 23.2.2020 solmitulla kaupalla Nurmi Mp Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Nurmi Mp Oy:n liiketoiminta siirtyy kokonaisuudessaan Kari Vehniäinen Racing Oy:lle 16.3.2020 alkaen. Nurmi MP Oy:n työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Kari Vehniäinen Racing Oy:n palvelukseen.

Nurmi MP:n entinen pääomistaja Sami Nurmi jää liiketoimintojen yhdistyttyä päivittäisestä toiminnasta pois ja keskittyy oman, eri toimialan yrityksensä johtamiseen. Sami Nurmi jatkaa kuitenkin Kari Vehnäinen Racing Oy:n neuvonantajana ja on kutsuttu hallituksen jäseneksi.

Liiketoimintakaupalla Kari Vehniäinen Racing Oy vahvistaa asemaansa Keski-Suomen alueella ja Jyväskylässä. Kahden eri segmentin liiketoiminnan ja vahvan imagon omaavien yrityksien yhdistymisessä tulee Kari Vehniäinen Racing Oy:stä merkittävä toimija alueella ja tulee tarjoamaan kattavat myynti ja huoltopalvelut offroad- ja katumoottoripyörille sekä ATV- ja UTV-ajoneuvoille.

-Olemme tehneet kovasti työtä vahvistaaksemme asemaamme paikallisesti ja valtakunnallisesti 2- ja 4-pyöräisten parissa. Tämän kaupan myötä saamme sekä lisää palvelukapasiteettia, että paikallisen kattavan ja osaavan huollon henkilökunnan ja resurssit käyttöömme. Visiomme on tarjota parasta, osaavaa paikallista palvelua kaikille 2- ja 4-pyöräisten harrastajille. Uusi yrityskokonaisuus tulee aloittamaan liiketoimintansa 16.3.2020 uusissa yli 1000 neliön liiketiloissa Seppälässä, osoitteessa Vasarakatu 5 eli vanhoissa Autopalen tiloissa. Suunnittelemme myös tulevaa ja panostamme jatkossakin tarjotaksemme kattavat palvelut koko Keski-Suomen motoristi ja mönkkäriväelle, sanoo Kari Vehniäinen, Kari Vehniäinen Racing Oy:n toimitusjohtaja.

-Olemme tyytyväisiä sopimukseen Kari Vehniäisen kanssa. Sen myötä Keski-Suomen motoristit saavat vahvan ja osaavan toimijan ja Nurmi MP Oy:n liiketoiminta uuden omistajan, jotta alan palvelut voivat jatkossakin kehittyä Keski-Suomessa”, sanoo Sami Nurmi, Nurmi MP Oy:n pääomistaja ja toimitusjohtaja.

Uusin numero