Junioreiden crossitapahtuma Imatralla


Tulevana viikonloppuna Imatran Offroad areena täyttyy jälleen junioreista sekä heidän vanhemmistaan kun 24MX Junior winter challenge käynnistyy. Kyseessä on jo neljänteen vuoteensa starttaava hyvän mielen tapahtuma, jossa kaiken ikäiset ja kokoiset juniorit pääsevät kokeilemaan turvallisessa ympäristössä miltä oikea kisaaminen motocrossissa tuntuu.

Tällä kertaa tapahtuma ajetaan kaksipäiväisenä ja se on jälleen kerran saanut huikean suuren suosion junioreiden keskuudessa, kun molempina päivinä lähes 80 kuskia lähtee pitämään hauskaa Imatran uniikille sisämotocrossradalle. Päivän aikana kuskit ajavat harjoitus- ja aika-ajot, johon on sisällytetty legendaarisen karkkilalaisen motocrossarin Niko Kalatien koulutusta. Tämän jälkeen kuskit jaetaan pyöräkoon sekä vauhdin mukaan pienryhmiin, joissa iltapäivän aikana kuskit ajavat harjoituslähtöjä toisiaan vastaan. Radalla on aina siis vain saman vauhtisia kuljettajia, jotta kaikille kuskeille mahdollistetaan turvallinen sekä mahdollisimman hauska ajokokemus.

”Tänä vuonna oli jälleen muutoksen aika, sillä harmittavasti JWC-konseptin luoneen Turun moottorikerhon hallirata joutui laittamaan ovet kiinni, eikä korvaavaa tilaa löytynyt. Päätimme kuitenkin jatkaa todella paljon positiivista palautetta kerännyttä 24MX JWC -hallisarjaa ja tällä kertaa päädyimme panostamaan yhteen viikonloppuun. Yhdessä Imatran huikean ratatiiimin kanssa laitamme Offroad-areenan radan kokonaan uusiksi, jotta se palvelisi parhaimmalla mahdollisella tavalla tapahtumaan saapuvia junioreita. Olen ylpeä että tapahtumasarjamme on kerännyt niin paljon positiivista palautetta ja sana on kiirinyt myös maamme rajojen ulkopuolle, sillä tänä vuonna kisaamaan saapuu kuljettajia myös Venäjältä sekä Virosta.”, kertoo 24MX verkkokaupan maajohtaja Juuso Valtakari.

Offroad-areenan rata muokataan tämän vuoden JWC:tä varten kokonaan uusiksi.

Viikonlopun tapahtumaan on yleisölle vapaapääsy, koneet käynnistyvät Lauantaina klo. 10:00 ja Sunnuntaina klo 09:00.

Tervetuloa tutustumaan vauhdikkaaseen lajiin joka yhdistää perheitä sekä kuskeja ympäri Suomen.

Uusin numero