Juho Kantolan ESBK-kausi jatkuu Navarrassa

Klaukkalalainen 16-vuotias Juho Kantola jatkaa kilpailukauttansa Espanjan Navarran osakilpailussa 15.-16.5.2021. Juho osallistuu ESBK -sarjan SBK Junior -luokkaan pyöränään KTM RC390R.

Rockmotorsport KTM -tiimiä edustava ja Kallio Racing Junior Teamin tukema kuljettaja lähtee kovalla taistelulla tavoittelemaan kärkipään sijoja kaatumiseen päättyneen Jerezin kilpailun jälkeen. Kolhut on parannettu ja kuljettajalla kova into päästä ajamaan.

-Olen treenannut fysiikkaa kovasti ja kuntouttanut olkapäätä. Kaiken pitäisi olla kunnossa ja kova halu on jo päästä ajamaan, toteaa Juho.

Navarran osakilpailussa on viivalla ennätysmäärä kilpailijoita, kun ilmoittautuneiden listalta löytyy 44 nimeä. Tavoitteet on asetettu ajaa kovempaa kuin koskaan tällä radalla ja jos se toteutuu niin pitäisi se riittää pisteille. Kärki menee varmasti taas kovaa, kun mukaan on ilmoittautunut myös MM-sarjaa kiertäviä kuljettajia.

Navarrassa ajetaan kaksi kilpailulähtöä. Lauantaina startti on klo 13.15 ja sunnuntaina 16.00 paikallista aikaa. Kisoja kannattaa seurata RFME:n Youtube kanavalta.

Juhon matkaa maailman huipulle voi seurata ja kannustaa myös Facebookissa JK36 Racing tai Instagramissa juho.kantola.

Uusin numero