Juho Kantola aloitti SM-kauden menestyksekkäästi

Juho Kantola talutti ratamoottoripyöräilyn SM-avaukseen täysin uuden, MM-sääntöjen mukaiseksi rakennetun Ducati Panigale V2:n.

Klaukkalalainen ratamoottoripyöräilijä Juho Kantola aloitti SM-kauden viikonloppuna Motoparkissa. 17-vuotias Kantola ajaa SM-sarjaa uudella upealla Ducati Panigale V2 -moottoripyörällä, joka on varustettu kaikille mahdollisilla MM-sääntöjen mukaisilla herkuilla. Juho edustaa DucatiJK36-tiimiä. Luokka on uusi Next Generation Supersport, mikä ajetaan yhdessä Superstock 600 -luokan kanssa.

Ennen kilpailuviikonloppua Juholla ei ollut alla kuin muutama testikierros uudella pyörällä, joten torstain ja perjantain vapaat harjoitukset menivät uuteen pyörään tutustumisessa. Kierros kierrokselta Juho pääsi pyörään kiinni ja kierrosajat paranivat joka kierroksella.

Lauantain aika-ajoissa Juho onnistui ajamaan hyvän kierroksen, vaikka vähän hankaluuksia olikin. Hän lähti lauantain kilpailuun oman luokkansa kärkipaikalta ja yhteistuloksissa sijalta kahdeksan. Kilpailuun Juho sai loistavan lähdön ja nousi muutamia sijoja. Pitkän kilpailun aikana käytiin kovaa taistelua ja ruutulipulle Juho ajoi oman luokkansa sijalla yksi ja yhdistetyissä tuloksissa sijalla seitsemän.

Sunnuntain kilpailuun lähdettiin lauantain kisan parhaiden aikojen perusteella ja Juhon lähtöpaikka oli gridissä kuudes ruutu. Sateella ajetussa kisassa oli draamaa, mutta Juho ajoi jälleen hyvän tasaisen kilpailun mikä toi sijat yksi ja seitsemän.

Oli todella jees päästä taas ajamaan kilpaa. Uusi pyörä on mahtava ja kun saan lisää kilsoja alle niin tulokset tulee varmuudella parantumaan. Odotan jo innolla koska pääsen taas ajamaan. Tiimi toimii ja racingi on kivaa riemuitsi Juho kisan jälkeen.

Juhon matkaa maailman huipulle voi seurata ja kannustaa myös Facebookissa JK36 Racing tai Instagramissa juho.kantola. Juhon uudet kotisivut avautuu myös lähipäivinä juhokantola.fi osoitteessa.

Ducati JK36 tiedotus

Uusin numero