Jan Kopponen MBH Honda Racing Teamin kuljettajana IRRC -sarjan Superbike-luokkaan

Jan Kopponen (vas.) ja Erkki Tapaninen ajajasopimuksen allekirjoittamisessa
(Kuva: MBH Honda Racing Team)

MBH Racing Team allekirjoitti ajajasopimuksen kansainvälisen IRRC -katusarjan Superbike -luokkaan kokeneen SBK-kuljettajan Jan Kopposen kanssa. Pyöränä tulee olemaan uusi vuoden 2018 Honda CBR1000RR SP1 (2) malli.

Tiimipäällikkö Erkki Tapaninen on kuljettajavalintaan tyytyväinen.
– Jan on pitkän linjan Superbike-kuski, jonka ajamista olen seurannut usean vuoden ajan ja hänen ison pyörän käsitteleminen on ollut miehekästä: pyörää käsketään ja mennään eikä meinata.

Jan Kopponen on erittäin innostunut tulemaan mukaan hyvätasoiseen IRRC -sarjan Superbike-luokkaan ja hän odottaa mielenkiinnolla uutta Hondaa. Tapanisen  tiimiä tulee auttamaan Ten Kate Racing Production.

-Olemme olleet jo pitkin talvea heidän TKRP -manageriin yhteydessä, että saisimme Hondan kilpailukykyiseksi. Tiimin henkilöstössä tapahtuu hieman muutoksia, mutta ainakin tiimipäällikkö ja yksi mekaanikko jää kokoonpanoon, Tapaninen kertoo.

– Olen tyytyväinen, että saimme tälle kaudelle uuden Honda CBR1000RR Sp1 (2) pyörän, jonka toimituksessa oli viime vuonna ongelmia, eli pitkäaikainen Honda yhteistyö tulee jatkumaan, tiimipäällikkö korostaa.

Honda CBR1000RR SP2
(Kuva: MBH Honda Racing Team)

Uusin numero