Indian Sport Chief – 27 799 €

Indian on esitellyt 116-kuutiotuumaisella Thunder Stroke-moottorilla varustetusta Chiefistä urheilullisemman version, joka kantaa loogisesti nimeä Sport Chief.

Indianin mukaan uutuus yhdistää ajattoman amerikkalaisen tyylin ja laadukkaat, suorituskykyyn tähtäävät komponentit. Niihin kuuluvat mm. Fox Piggyback -iskunvaimentimet ja KYB-etuteleskooppi sekä Brembon valmistamat jarrut. 

Kybin 43-milliset USD-teleskoopit ovat tutut Indian Challengerista, ja ne tuovat Sport Chiefiin lisää suorituskykyä ja urheilullisuutta. Foxin takaiskareissa on esijännityksen säätö ja joustomatkaa 100 milliä, mikä perusmalliin verrattuna kasvattaa Sport Chiefin suurinta mahdollista kallistuskulmaa. Brembon nelimäntäiset ja radiaalikiinnitteiset jarrusatulat yhdessä 320-millisten levyjen kanssa tarjoavat luottamusta herättävän pysäytystehon. 

Yksinkertaisella teräsputkirungolla varustettu Sport Chief säilyttää Indian Chiefin mekaanisen tyylin. Ytimenä on 162 newtonmetrin väännön tuottava Thunder Stroke 116 -moottori. Tyylikäs varttikate yhdessä uudelleen muotoillun ohjaustangon kanssa erottavat Sport Chiefin muusta mallistosta. Sooloistuin ja keskelle sijoitetut jalkatapit tuovat mukavan ajoasennon. Renkaina on Pirelli Night Dragonit ja varustukseen kuuluu mm. led-valot, avaimeton käyttö ja kolme kuljettajan valittavissa olevaa ajotilaa (Sport, Standard ja Tour).

Neljätuumainen (101 mm) kosketusnäyttömittaristo pitää sisällään Ride Command -järjestelmän, jossa ohjaustangon säätimien ja kosketusnäytön avulla kuljettaja voi valita kahdesta erilaisesta mittarin näyttötyylistä, selata ajotietoja ja käyttää nuolinavigointia. Jos käytössä on langaton kypäräpuhelinjärjestelmä, voi kuljettaja myös valita haluamansa musiikin ja selata puhelutietoja mukaanlukien puhelu- ja yhteystiedot sekä tekstiviestihistoria. Kun yhteys on muodostettu, saapuvat puhelut tulevat näkyviin mittaristoon ja ne voidaan hyväksyä tai hylätä suoraan Ride Command -järjestelmän kautta. 

Kuljettajille, jotka haluavat muokata pyöräänsä yksilöllisemmäksi, on tarjolla runsas valikoima suorituskykyä, mukavuutta ja persoonallista tyyliä parantavia lisävarusteita. Suorituskykyä parantavia varusteita ovat mm. täysin säädettävät Piggyback Rear Fox -takaiskarit. Adaptiivinen 146-millinen led-ajovalo, joka on saatavana mustana ja kromattuna, sisältää patentoidun järjestelmän, joka tarkkailee pyörän kallistuskuljaa ja tarjoaa optimaalisen valaistuksen kuhunkin ajotilanteeseen. 

Persoonallista tyyliä havitteleville on tarjolla korkeampi ohjaustanko, joka samalla lisää ajomukavuutta. Varttikatteeseen on saatavilla korkeampia ja matalampia tuulilasivaihtoehtoja, ja myös laukkutarjonta on monipuolista. Mukavuutta on tarjolla myös eri satulavaihtoehtojen muodossa, ja matkustajaa varten on tarjolla Chief Syndicate -istuinn sekä matkustajan selkänoja.

Värivaihtoehtoja on kolme: musta, harmaa ja punainen.

Moottori: ilmajäähdytteinen, 116-kuutiotuumainen Thunder Stroke V2, sylinterien välinen kulma 49 astetta

Iskutilavuus: 1890 cc

Poraus x isku: 103,2 x 113 mm

Puristussuhde: 11,0:1

Vääntö: 162 Nm / 3200 r/min

Voimansiirto: monilevyinen märkäkytkin, 6 vaihdetta, hihnaveto

Rengaskoot: 130/60B19 ja 180/65B16

Akseliväli: 1640 mm

Istuinkorkeus: 686 mm
Tankin tilavuus: 15,1 litraa

Paino tankattuna: 311 kg

Hinnat:

27 799 € (musta)

28 299 € (harmaa ja punainen)

Uusin numero