Husqvarna 701 Supermoto ja 701 Enduro – Jarrut, mittaristo, elektroniikka… paljon parannuksia kaudelle 2021

Suorituskykyisempiä, tyylikkäämpiä ja tarjoavat täysipainoisemman ajokokemuksen, lupaa Husqvarna uusista 701 Supermoto ja 701 Enduro -malleistaan.

Euro 5 -päivtyksen yhteydessä Husqvarnan yksisylinterinen moottori säilyy edelleen 692-kuutioisena. Uudella pakoputkistolla höystetty ja sähköistä ride-by-wire-kaasua totteleva yksimukinen tuottaa mehevät 74 hevosvoimaa. 

Aiempi erittäin minimalistinen mittari on korvattu uudella päivitetyn etuvalomaskin taakse sijoitetulla lcd-mittaristolla, joka pitää nyt sisällään mm. vaihde- ja kierroslukunäytöt. Enduro-mallin ABS-järjestelmä on kytkettävissä kokonaan pois käytöstä, jolloin kokenut kuljettaja pystyy paremmin hyödyntämään sen maasto-ominaisuudet. Supermoto puolestaan on saanut uuden Brembo Monobloc -jarrusatulan. Jarrulevyn koko on 320 millimetriä. Myös ABS-jarrujen Supermoto- ja Offroad -asetuksia on hierottu paremmiksi. Sekä ABS että luistonesto huomioivat pyörän sivuttaiskallistuksen. Easy Shift -vaihdeavustin kuuluu varustukseen. 

Jotta kuljettaja varustuksineen olisi pyöränsä kanssa samalla tasolla, tarjoaa Husqvarna Functional Offroad Apparel -mallisto pyörien kanssa yhteensopivat ajovarusteet ja Technical Accessories -lisävarusteitakin on tarjolla kattava valikoima.

Mallivuoden 2021 701 Enduro and 701 Supermoto -pyörät ovat jo nyt saatavilla valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Uusin numero