Hondan ja Yokon crossikiertue tuo menoa ja meininkiä motocrossliigaan

Harrastekuljettajille suunnatun Motocross-liigan avausosakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Pesämäen moottoriurheilukeskuksessa Honkajoella. Mukaan viikonloppuun on ilmoittautunut yli 300 kuljettajaa. Lauantaina radalla nähdään junioreiden MX65- ja MXC-luokat. Sunnuntaina ajetaan avointa TOP250-luokkaa, jossa eri ryhmissä nähdään kuljettajia Suomen huipputasolta ensikertalaisiin.

Maailman suurin moottoripyörävalmistaja Honda ja kotimainen moottoripyörävarustevalmistaja Yoko ovat mukana kisavarikolla molempina päivinä. Varikkoteltalla on mahdollisuus tutustua Hondan ja Yokon 2021 motocross -mallistoihin sekä tietysti osallistua ilmaiseen Honda/Yoko/Motonet -arvontaan. Palkintoina on mm. Yoko Team Pilottien ajopaitoja, 100% ajolaseja, Motulin öljyjä sekä Dunlopin renkaita.
Luvassa myös kuljettajahaastatteluja ja kannattaakin kuunnella tarkasti mitä kotimaisilla Honda / Yoko -huippukuljettajilla, kuten Kim Savastella ja Sampo Rainiolla on kerrottavanaan. Jaossa on tuttuun tapaan myös tarroja ja muuta mukavaa.

Hondan motocross -pyörät löydät osoitteesta www.hondabikes.fi. Yokon ajovarusteet Suomessa myy Motonet.

Uusin numero