Honda-moottoripyörille uusi jälleenmyyjä Ouluun

Suomen suurimpiin motorisoitujen vapaa-ajan tuotteiden kauppiaisiin kuuluva Ranuan Tarvikekeskus Oy myy jatkossa Honda-moottoripyörät myös Oulussa.

Aikaisemmin Hondan myynti on ollut jo Tarvikekeskuksen Rovaniemen, Kokkolan ja Ranuan -toimipisteissä. Oulussa Hondan myynti ja jälkimarkkinoinnin palvelut alkavat Tarvikekeskuksen nykyisessä osoitteessa Jääsalontie 18, kunnes keväällä valmistuva uusi suurmyymälä avaa ovensa toukokuussa 2022. 

Myös Kokkolassa on rakenteilla uusi toimitila, jossa Honda-tuotteet tulevat olemaan entistäkin paremmin esillä. Rovaniemen myymälässä tehdään Honda osaston face-lift talven aikana.

-Ranuan Tarvikekeskus Oy on Brandtin pitkäaikainen ja arvostettu kauppias. Uskomme vakaasti, että nyt laajenevat Honda -yhteistyön kautta saamme pohjoisemman Suomen myyntimme entistäkin parempaan lentoon, mikä luonnollisesti hyödyttää sekä kauppiasta että meitä maahantuojana. Olemme todella innoissamme päästessämme laajentamaan yhteistyötä Tarvikekeskuksen kanssa, toteaa Brandtin Honda-moottoripyörien myyntipäällikkö Patrick Manner. 

Uusin numero