Harvinainen Triumph Daytona Moto2 765 Limited Edition ja 2020-uutuusmallit vierailulle Suomeen

13.-14. marraskuuta on mahdollisuus nähdä Suomessa todellinen pyöräharvinaisuus, kun Triumph tuo vuoden 2020 mallien ennakkoesittelykiertueen yhteydessä maahan myös Daytona Moto2 765 Limited Editionin, jota valmistetaan Euroopan markkinoille vain erittäin rajoitettu 765 kappaleen erä.

Triumphin ennakkoesittelykiertueella ovat Daytona Moto2:n lisäksi mukana kaikki kauden 2020 uutuusmallit. Mukana myös vielä julkaisematon malli, joka esitellään yleisölle vasta Milanon EICMA-näyttelyssä marraskuun alussa. Näin suomalaiset pääsevät aivan ensimmäisten joukossa tutustumaan tähän uutuuteen. Uunituore malli on myöskin Thruxton RS. Triumph on jo paljastanut yksityiskohtakuvia uutuudesta, mutta tekniset tiedot ja koko pyörä esitellään vasta EICMAssa ensii viikolla.

Yksi odotetuimmista malleista on varmasti uusi Rocket 3. Malli uudistettiin vasta nyt ensimmäistä kertaa perusteellisesti, vaikka mallin ensiesittelystä on aikaa jo 15 vuotta. Suomessa nähdään sekä cruiser-tyyppinen Rocket GT että Rocket 3 -roadster.

Street Triple RS julkistettiin lokakuun alussa ja Bike ehti sen jo koeajaa heti esittelyn jälkeen. Moto2-vaikutteita saanut uusi Street Triple RS on myös mukana Suomen kiertueella.

Ensi vuoden mallien ennakkoesittelykiertue vierailee Suomessa Vantaalla ja Tampereella. Keskiviikkona 13.11. klo 15-20 mallit nähdään Vantaan Biketeamissa ja torstaina 14.11. klo 12-18 Tampereen Biketeamissa. Kiertueen jälkeen kauden 2020 uutuusmallit ovat seuraavan kerran nähtävillä Suomessa ensi vuoden tammi-helmikuun vaihteen MP20-näyttelyssä.

Uusin numero