Harrikka esitteli yhdeksännen Softailin – Harley-Davidson Sport GlideUusi Harley-Davidson Sport Glide on tehdasvalmisteinen cruiser-mallinen pyörä, joka soveltuu niin matka- kuin kaupunkiajamiseen.


Sport Glide on Harley-Davidson Softail -malliston yhdeksäs jäsen ja tähän mennessä viimeisin sadasta moottoripyörämallista, jotka yhtiö suunnittelee esittelevänsä vuoteen 2027 mennessä.
Kevyellä ja jäykällä Softail-alustalla sekä Milwaukee-Eight 107 V-Twin -moottorilla varustettu Sport Glide on saatavana kolmella värillä: Vivid Black, Twisted Cherry ja Silver Fortune.

Sport Gliden kate on muotoiltu ohjaamaan tuuli pois kuljettajan rintakehästä kuitenkin niin, että ilmavirrasta pääsee nauttimaan. Kate on kiinnitetty pikakiinnityspidikkein, eli sen asentaminen ja irrottaminen on nopeaa ja helppoa. Tuulensuojasta nauttivat kuljettajat voivat puolestaan vaihtaa 1,5 tuuman korkuisen vakiotuulilasin lisävarusteena saatavaan 5,5-tuumaiseen Light Smoke -tuulilasiin.
Lukittavat ja kovat sivulaukut ovat virtaviivaista simpukkamallia. Laukut voi poistaa sekunneissa sisäisellä pikalukitusmekanismilla, eikä kiinnityspisteitä juuri edes huomaa. Laukkujen yhteenlaskettu tilavuus on 25,5 litraa.

Istuimen korkeus on 653 mm. Daymaker LED -etuvalojen lisäksi pyörästä löytyvät kirkkaat taka- ja vilkkuledit. USB-latausportti, avaimeton käynnistys ja Harley-Davidson Smart Security System -turvajärjestelmä ovat Sport Gliden vakio-ominaisuuksia. Sport Glide rullaa uusilla Mantis-alumiinivanteilla (edessä 18-tuumainen, takana 16-tuumainen) ja Michelin Scorcher 31 -renkailla.
Sport Glide sisältää muiden Softailien tapaan uuden monoiskunvaimentimilla varustetun takajousituksen, jossa on hydraulinen esisäätömahdollisuus. Säätö onnistuu oikeanpuoleisen kannen alta löytyvällä nupilla.

Sport Glide tarjoaa iloa myös kuljettajille, jotka haluavat viedä pyöränsä kustomoinnin yhä yksilöllisempään suuntaan. Harley-Davidsonilta löytyy suorituskykyä tehostavia Screamin’ Eagle Performance -lisävarusteita moneen makuun. Stage I:n Street Cannon -vaimentimien ja ilman sisäänottoa parantavien tuotteiden lisäksi voi hankkia esimerkiksi Stage IV -tason parannuksia, jotka lisäävät iskutilavuutta jopa 1 868 kuutiosenttimetriin.

Uusin numero