Harley-Davidsonin ensimmäinen kolmipyöräinen CVO – 563 kiloa ja 71930 euroa

Harley-Davidson on valmistanut CVO-erikoismalleja vuodesta 1999, mutta vasta nyt tämä kirjainyhdistelmä nähdään ensimmäistä kertaa kolmipyöräisessä trikessä.

Milwaukeelaistehdas on ladannut kolmipyöräisen CVO Tri-Gliden täyteen tyyliä, matkailuvarusteita ja CVO-tyyliin (Custom Vehicle Operations) sopivasti tyylikkäämpiä erikoisosia. Kun kokonaisuus vielä kuorrutetaan suurimmalla saatavissa olevalla 117-kuutiotuumaisella Milwaukee Eight -moottorilla, on kokonaisuus joka suhteessa mahtaileva. Myös painoa voi kuvailla samalla sanalla, sillä kuivapainoksi ilmoitetaan 563 kiloa. Tästä huolimatta CVO Tri-Glide on valmistajan mukaan mukava ja helppo ajettava.

Jousituksena on H-D -malliston parasta tarjolla olevaa vaihtoehtoa, jossa takajousituksen esijännitys on helposti säädettävissä. Tämä onkin tarpeen, sillä tavaratilaa matkatavaroille on kaikkiaan 113 litraa joten painoakin kertyy matkustajan ja matkatavaroiden kanssa selvästi enemmän kuin yksi ajaessa. Matkakäyttöä silmällä pitäen pyörässä on vakiona kahvanlämmittimet sekä lämmitettävä istuin niin kuljettajalle kuin matkustajalle. Kaikki valot toimivat led-tekniikalla ja vakiona on myös sumuvalot.

Varusteet, tyylikkäät erikoisosat ja normaalia moottoripyörää erikoisempi rakenne näkyvät myös hinnassa. Suomen hinnaksi ilmoitetaan 71 930 euroa. Saatavana mustana ja valkoisena.

Moottori: V2, 1923cc, neste-/ilmajäähdytys

Vaihteisto: 6 vaihdetta

Teho: 107 hv (80 kW) / 5450 r/min

Vääntö: 168 Nm


Istuinkorkeus: 715 mm

Tankin tilavuus: 22,7 litraa

Kuivapaino: 563 kg

Hinta: 71 930 €

Uusin numero