Harley-Davidsonilta neljä uutta mallia

CVO Pan-America avaa pelin äärimmäisen ylellisten seikkailupyörien luokassa ja juhlii yhdessä CVO Road Glide ST:n kanssa Custom Vehicle Operationsin 25-vuotispäivää. Lisäksi Harley esittelee Street Gliden ja Road Gliden 117-moottorilla.

Tyylikkäisiin seikkailuihin Harleyn ase on uusi CVO Pan America. Moottori on perusmallista tuttu Revolution Max 1250, mutta valmistaja on pakannut ensimmäisen CVO-adventurensa täyteen herkkuja: varustelistalta löytyvät semiaktiivinen jousitus adaptiivisella korkeussäädöllä, TFT-kosketusnäyttö, valittavat ajoasetukset, adaptiivinen ajovalo, alumiinilaukut, quickshifter, tubeless-pinnavanteet, LED-lisävalot ja alumiinipohjapanssari. Kokonaisuuden kruunaa upea erikoismaalaus. Hintaa CVO Pan Americalla on 37 520 euroa.

Toinen uusi CVO-malli on Road Glide ST. Siinä käytetään viime vuonna esitellyn Milwaukee-Eight 121 -moottorin erityisesti tätä mallia varten muokattua versiota, joka tuottaa 127 hevosvoimaa ja asfalttia repivät 193 newtonmetriä. Moottori on Harley kaikkien aikojen tehokkain tuotantopyörään asentama. Mallin painoa on saatu pudotettua muun muassa pakoputkien titaanikuorten ja hilikuitukomponenttien avulla, mutta 363-kiloisena CVO Road Glise ST ei varsinaisesti ole mikään Superleggera. Ajettavuutta auttaa molemmissa päissä täysin säädettävä jousitus ja vastuu massan hillitsemisestä on annettu Brembon jarrukomponenteille. Elektroniikka- ja tietoviihdevarustus on erittäin kattavalla tasolla ja värimaailmat on poimittu Ison Veden takana erittäin suositun King of the Baggers -sarjan kilpureista. Hinta: 63 990 euroa.

Street Glide ja Road Glide täydentävät H-D:n vuoden 2024 malliuudistukset. Päivitetyn 117-moottorin kerrotaan lämmittävän kuljettajaa entistä vähemmän. Mukavuutta parantavat myös hienostettu aerodynamiikka, kasvanut takajoustomatka ja päivitetty istuin. Massiivinen 12,3-tuumainen TFT-kosketusnäyttö hoitaa kaikki pyörän katkaisimien ja mittareiden tehtävät sekä ohjaa maanjäristystason äänentoistoa. Molempiin tarjotaan kahdeksan värivaihtoehtoa, sekä musta ja kromattu viimeistely. Kaksikko on lähes identtinen, valinta tehdään lähinnä Batwing- ja Sharknose-katteen välillä. Myös mallien lähtöhinta on sama, 42 590 euroa.

Uusin numero