Harley-Davidson lanseeraa uutuuksia ja pienentää tuoteportfoliotaan 30 prosentilla

Harley-Davidson on ilmoittanut esittelevänsä 2021-uutuusmallinsa tammi-helmikuussa järjestettävissä virtuaalitapahtumissa.

Harley-Davidson hehkuttaa tiedotteessaan kokoavansa moottoripyöräilevän maailman yhteen esitellessään tulevan vuoden uutuusmallinsa tammikuun 19. päivänä. Samaan hengenvetoon kerrotaan kuitenkin, että tuleva Pan America -seikkailupyörä nähdään tässä tapahtumassa vasta vilaukselta. Pan American virallnen lanseeraus tapahtuu 22. helmikuuta. Tammikuun tapahtumassa esitellään uutuusmallien lisäksi uusia ajovarusteita ja tarvikkeita.

Uutuusmallien odotuksen kanssa yhtä mielenkiintoista on tieto siitä, mitä malleja poistuu Harley-Davidsonin valikoimista. Yhtiö on nimittäin kertonut jo aikaisemmin tuoteportfolionsa yksinkertaistamista 30 prosentilla. 

Seikkailija Jason Momoa kertoo intohimostaan

Yhdysvaltalainen näyttelijä, tuottaja ja motoristi Jason Momoa on merkittävässä roolissa tammikuun 19. päivän tapahtumassa. Aina uusia seikkailuja etsivä Momoa jakaa ajatuksiaan siitä, miten Harley-Davidsonin tuleva Pan America -moottoripyörä on laajentanut hänen intohimoaan Harley-Davidsonia kohtaan ja luonut uusia mahdollisuuksia tutustua päällystettyjen teiden ulkopuolisiin, loputtomiin kohteisiin.

Pan America ja Jason Momoa.

”Harley-Davidson on tarjonnut minulle mahdollisuuksia löytää hämmästyttäviä paikkoja ja seikkailuja upeiden ihmisten kanssa sekä laajentaa United We Will Ride -sarjassa nähtyä innostustani”, Momoa sanoo. ”Olin innoissani yhteistyöstä Harley-Davidsonin kanssa, kun sain mahdollisuuden nähdä ensi kertaa Pan America 1250 -moottoripyörän ja ajaa sillä. Se on täydellinen ajokki, jossa yhdistyvät rakkauteni ulkoilmaa, tuntematonta määränpäätä ja Harley-Davidsonia kohtaan. Ihmiset tulevat olemaan täysin tohkeissaan tästä Harley-Davidsonin luomasta pyörästä.”

Harley-Davidsonin Pan America -pyörän maailmanlaajuinen julkistus 22. helmikuuta 2021

Harley-Davidsonin upouusi Pan America™ 1250 Adventure Touring -moottoripyörä on nähtävissä etukäteen 19. tammikuuta virtuaalisessa H-D 21 -lanseerauskokemuksessa. Harley-Davidson kokoaa maailman takaisin yhteen 22. helmikuuta 2021, jolloin moottoripyörän täydelliset tiedot julkistetaan erillisessä digitaalitapahtumassa, jossa uusi Pan America -moottoripyörä on valokeilassa.

Pysyt ajan tasalla seuraamalla osoitetta www.H-D.com/PanAmerica.

Jos haluat osallistua virtuaaliseen H-D 21 -lanseerauskokemukseen, rekisteröidy nyt osoitteessa www.H-D.com/21.

Uusin numero