Haku käynnissä: MP23-messuilla kruunataan Miss MP jo kymmenennen kerran

Hallitseva Miss MP22 on Jenna Huhta. Hänelle valitaan seuraaja MP23-messuilla

Miss MP kruunataan Pohjoismaiden suurimmilla MP 23 moottoripyörämessuilla lauantaina 4.2.2023. Kilpailijoilta haetaan tälläkin kertaa motoristihenkisyyttä, energistä asennetta, valovoimaa, näyttävyyttä ja kykyä ottaa yleisö haltuun. Haku Miss MP:ksi on nyt avattu. MP 23 -messut järjestetään 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. 

Finalistit esittäytyvät MP-messuilla jo perjantaina 3.2.  Kilpailun voittaja saa tänä vuonna juhlavuoden kunniaksi – ei rahaa, vaan Vespa Primavera 125 skootterin, kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa sekä prätkäkortin, mikäli sellaista ei vielä löydy takataskusta. Perintöprinsessat sekä yleisön suosikki palkitaan Sweep ajovarustepaketilla, johon kuuluu kengät, housut, takki ja hanskat. Palkintojen lisäksi Miss MP -kilpailu tuo osallistujilleen loistavaa esiintymiskokemusta ja mahdollisuuden työllistyä tulevaisuudessa toinen toistaan mielenkiintoisemmissa tapahtumissa.

Miss MP -kilpailun järjestävät MP-messut sekä promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy. Jo perinteeksi muodostunut kisa on tehty joka vuosi tyylilleen uskollisesti ja tasokkaasti. Miss MP -kilpailija on kuin kotonaan lavalla sekä kameran edessä ja viihtyy ihmisten parissa. Kilpailun ohjelmassa luvassa on muun muassa esittelykierroksia, kuvauksia ja haastatteluja.

Hakukriteerinä on 18 vuoden ikä. Hakijan pitää olla käytettävissä 7.1.2023, jolloin finalistit kuvataan Helsingissä sekä koko kilpailuajan torstaista sunnuntaihin 2.–5.2.2023. Kaikille finalisteille varataan hotellimajoitus messujen ajaksi.

Hakemukset lähetetään alla olevien ohjeiden mukaisesti seuraavaan osoitteeseen: missmp2023@messukeskus.com

Liitä mukaan kasvo- ja kokovartalokuva sekä ainakin seuraavat tiedot: nimi, ikä, harrastukset, työ/koulu, yhteystiedot sekä mahdollinen aikaisempi kokemus kuvauksista ja promootiotöistä. Vastaa myös seuraaviin kysymyksiin:

1. Miksi haet mukaan juuri Miss MP-kilpailuun?

2. Mikä on mielestäsi upein moottoripyörä?

3. Mikä tekee sinusta loistavan persoonan?

Hakuaika päättyy 20.12.2022. Valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ennen vuoden vaihdetta.

Osta liput MP-messuille ennakkoon edullisemmin!

MP-messujen lippuja voi jo ostaa ennakkoon http://shop.messukeskus.com Mitä aikaisemmin ostat liput sitä edullisemmin ne saat. Kerää vaikka porukka kokoon ja ostakaa ryhmäliput (min 10 hlöä).

Helsingin Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain Messukeskuksessa. MP 23 -messut järjestetään 3.–5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. MP-messut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2020 ja silloin messuilla vieraili yli 55 000 motoristia.

Uusin numero