H-D Helsingin Raine Heino: uusi merkki mutta tuttu mp-liikkeen prosessi


R.M. Heinon Espoon myymälästä puolet on nyt valjastettu Harley-Davidsonille. Tutun H-D Helsinki -nimen alla toimiva uusi jälleenmyyjä uskoo pääsevänsä nopeasti sinuiksi uuden merkin kanssa.
– Tämä on meille uusi merkki, mutta mp-liikkeen prosessi on tuttu. Nyt vaan pitää opetella uusi tuote, sanoo R.M. Heinon toimitusjohtaja Raine Heino.

Opettelu tarkoittaa Heinon mukaan sitä, että nykyinen henkilökunta opiskelee Harley-Davidsonin ominaisuudet ja lisäksi keväällä rekrytoidaan lisää henkilökuntaa sekä myyntiin että huoltoon.

Avajaispäivänä Raine Heino kertoo heti panneensa merkille, että Harrikka-väki erottuu muilla merkeillä ajavista motoristeista.
– Kaikki näyttävät tuntevan toisensa, tämä on kuin yhtä perhettä.
Yhteisöllisyyteen kuuluu myös se, että halutaan pukeutua H-D:n väreihin. Heti avajaispäivänä Harrikka-aiheiset vaatteet ja tarvikkeet tekivät hyvin kauppansa. Varustevalikoima hakee vielä muotoaan ja mm. uusia H-D Helsinki -paitoja ei ehditty saada myymälään vielä avajaispäiväksi.

R.M. Heinon Espoon myymälän yhteydessä toimivasta H-D Helsingistä löytää niin pyörämyynnin, huollon, varaosat kuin tarvike- ja varustemyynninkin. Myös customointityöt aina perien levitykset mukaanlukien kuuluvat palveluihin. Jos joku sen sijaan haluaa runkoa myöten täysin customoidun pyörän, niin silloin hänet osataan ohjata sellaisen dealerin luo, joka tällaisia palveluita tarjoaa.

Espoon toimipisteen ajoneuvomyynnistä vastaavan Tomi Pentikäisen mukaan koeajomahdollisuudet ovat Espoossa hyvät ja avajaispäivän mukaan palaute asiakkailta on ollut yksimielisen positiivista: hyvä että saatiin H-D-dealeri jälleen pääkaupunkiseudulle.
– Harley-Davidson on markkinoiden vahvin moottoripyöräbrändi, ja ihmiset haluavat sen kautta lisää laatua elämäänsä, sanoo Pentikäinen äänessään ylpeyttä talon uudesta merkistä.

R.M. Heino Espoo / H-D Helsinki, Hiirisuontie 2, Espoo

Uusin numero