FHRA Nitro Nationals EM-osakilpailu tulevana viikonloppuna Kauhavalla

Top Fuel Bike-kuski Filippos Papafilippou saapuu pistejahtiin Kreikasta asti. Kuva: Pekka Rouvinen

Kiihdytysajon Suomessa järjestettävä EM-osakilpailu Nitro Nationals on totuttu ajamaan Alastaron radalla. Nyt tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Kauhavan uudella kiihdytysareenalla.

LSK Business Parkissa, Kauhavan lentokentällä ajetaan ensimmäistä kertaa isoa kovaa! 4.-7.7.2019 FHRA Nitro Nationals täyttää Kauhavan uuden kiihdytysradan, niin innokkaista Drag Racing faneista kuin kilpatiimeistä.

Suomen taatusti nopeimmassa moottoriurheilutapahtumassa Kauhavan uudella moottoriradalla käydään tiukkaa taistelua Drag Racing EM-sarjan 3. osakilpailussa ja SM-osakilpailu 4:ssä!

Kansainväliset ja kotimaiset tiimit ja kuljettajat taistelevat Euroopan- ja Suomen mestaruuspisteistä. Kilpureita ei tarvitse ihailla ainoastaan radalla, vaan tiimeihin pääsee tutustumaan aivan lähietäisyydeltä varikolla, sillä varikko on avoin yleisölle.

FIA-ryhmien kuninkuusryhmään Top Fueliin ilmoittautumisia on kahdeksan tiimin verran. EM-sarjaa johtaa tällä hetkellä Euroopan nopein Anita Mäkelä! Top Fuel-ryhmät aloittavat kilpailemisen perjantaina 5.7. Pro-kierrosten arvioitu alkamisaika on kello 11.00 ja 15.00. Tiukka taisto pisteistä jatkuu Kauhavalla EM-sarjan kolmannessa osakilpailussa!

FIM-E Euroopan mestaruuspisteet on myös jaossa Kauhavalla. Sarjaan on ilmoittautunut hieno määrä kuljettajia. Euroopan mestaruutta ajetaan kisassa Super Twin Bike-, Super Street Bike-, Top Fuel Bike-, Pro Stock Bike- ryhmissä. Kaikissa ryhmissä on suomalaisedustus kunnossa!

EDRS-, EDRS Pro- sekä EDRS Pro MC-sarjoja ajetaan myös FHRA Nitro Nationals -kilpailussa.

Super Twin Bike -ryhmän edustaja Samu Kemppainen nähdään myös viivalla Kauhavalla! Kuva: Pekka Rouvinen

Kilpailu aloitetaan torstaina 4.7.2019 kiihdytysajon SM-sarjan lajitteluilla. SM-sarjaa ajetaan sekä auto- että pyöräryhmissä. 

LSK Business Park Oy ja FHRA ovat solmineet pitkän yhteistyösopimuksen Kauhavan kiihdytysradan rakentamisesta ja käytöstä. Luvassa on komeat puitteet kiihdytysajolle tuleviksi vuosiksi! Kovan työn tuloksena Kauhavan radalla voidaan ajaa jo radan toisena toimintavuonna FIA- sekä FIM-standardien mukaisella kiihdytyssuoralla.

Race-kansaa rata-alueella ja sen ympäristössä viihdyttää FHRA Race Radio taajuudella 89,1 MHz.

Kilpailu striimataan FHRA:n Livestream-kanavalle: https://livestream.com/fhra ja ISTV:llä!

Tulokset päivittyvät lähes reaaliaikaisesti FHRA:n keskustelupalstalla: https://www.fhra.fi/keskustelu/threads/nitro-nationals-2019.1037/

Kiihdytysajon SM-osakilpailu 4 & Nitro Nationals 2019

Aikataulu:

To 4.7. klo. 9-18

Pe 5.7. Klo. 9-18

La 6.7. klo 9-18

Su 7.7 klo. 10-17

Nitro Nationals 2019 lippujen hinnat:

to 20 €/pvä, pe 30 €/pvä, la 50 €/pvä, su 40 €/pvä ja kokoaikalippu 70 €, alle 12 v ilmaiseksi aikuisen seurassa.

A-katsomolippu pe 10€/päivä, la 30€/päivä ja su 20€/päivä

B-katsomolippu pe ilmainen, la 15 €/pvä ja su 10 €/pvä

Parkkimaksut 10 € (FHRA:n jäsenille ilmainen)

Hinnat sisältävät Tiketin kulut sekä alv 10%.

Yleisöliput ennakkoon myy Tiketti

Lue lisää: https://www.fhra.fi/tapahtumat/nitro-nationals/

Uusin numero