Felix Nässin kauteen mahtuu ESBK-sarjan lisäksi Imatran IRRC-kisa

Felix Nässin kauden päätavoite on Espanjan mestaruussarjan SSP600-luokassa.

Nässi ajaa edellisen kauden tapaan ratamoottoripyöräilyn ESBK-sarjassa SSP600-luokassa. Sarjan ajaminen on varmistunut ja se ainakin aloitetaan muiden kilpailujen tapaan ilman yleisöä. Sarja on kovatasoinen, sillä STK600-luokan lähdössä on lähes 40 kuljettajaa, ja joka vuosi parhaat kuljettajat nousevat MotoGP:n tai Superbiken MM-sarjaan. Kilpailukausi alkaa tulevana viikonloppuna 10.4 Jerezissä.

Kilpailukalustona Felixillä on viime vuoden tapaan  MDR-teamin Yamaha R6. Ensimmäiset testit on ajettu ja tulokset ovat olleet lupaavia. Ajoasennon ja Yamahan geometrian muutoksilla on saatu ajamista rennommaksi. Myös muita pieniä parannuksia on tehty kilpuriin. Kilpailijan kauteen valmistautumisessa on lihaskuntoharjoituksiin tehty parannuksia ja kuljettajan kunnosta ei menestymin jää kiinni.

Suomessa Felix Nässi ajaa Imatran IRRC-sarjan osakilpailun heinäkuun 3.-4. päivinä, jossa hänellä on puolustettavana kahden vuoden takainen Supersport 600 -luokan kakkossija. Imatralla ajoihin panostetaan vahvasti ja kotimaassakin ajaminen on tärkeää yhteistyökumppanien kannalta, ja legendaarisella radalla kilpaileminen on kuljettajille aina upea elämys.

-Ensimmäiset testit Almerian radalla menivät hyvin ja saatiin testattua Yamahassa paljon eri säätöjä. Kierrosajatkin paranivat mukavasti viimevuodesta ja tulevia kilpailuja odotan luottavaisena, kertoi Felix. 

ESBK-sarjan kilpailut:

10-11.4 Jerez                                                                                                                                          

15-16.5 Navarra

19-20.6 Aragon                            

17-18.7 Barcelona

28-29.8 Navarra

23-24.10 Valencia

30-31.10 Jerez

2-4.7 Imatra, IRRC

www.felixnassi.com

Uusin numero