Felix Nässi kahteen viimeiseen Espanjan Supersport-sarjan osakilpailuun

Felix Nässi lähtee loppukaudella tutustumaan Espanjan Supersport-sarjan vauhtiin. Kuva: Timo Nässi.

Felix Nässi ja RAM Racing nähdään Espanjan mestaruussarjan kahdessa viimeisessä, Navarrassa ja Jerezissä järjestettävässä Supersport-luokan kilpailussa.

Ratamoottoripyöräilyssä tällä kaudella hienosti menestynyt Felix Nässi ajaa RAM Racing Yamahalla Espanjan mestaruussarjan kaksi viimeistä Supersport Open 600 -luokan kilpailua. SM-hopean lisäksi Nässi on ehtinyt jo kuluvalla kaudella ajaa hyviä sijoituksia kansainvälisissä kilpailuissa saavuttamalla Alpe Adria -sarjan Slovakiaringin kilpailussa sijat 2. ja 3. ja Imatranajon IRRC Supersport -kilpailussa toisen sijan. Bonuksena hyvästä kaudesta RAM Racing järjesti Nässille mahdollisuuden osallistua Yamaha R6:lla Espanjan sarjan Navarran ja Jerezin osakilpailuihin, jotka järjestetään 6.10 ja 3.11.2019.

Espanjan mestaruussarja on erittäin kansainvälinen ja siinä ajaa kilpailijoita ympäri maailmaa, mm.  Ranskasta, Kolubiasta, Saksasta ja Venäjältä.  Supersport- ja Open 600 -luokat ajavat samassa lähdössä ja kilpailijoita on yhteensä noin 40. Tarvittaessa kuljettajia karsitaan aika-ajossa. Suomesta sarjassa on kilpaillut useita kilpailijoita, 600-kuutioisella esimerkiksi Vertti Takala sekä Kenny Koskinen ja Superbike-luokassa Eeki Kuparinen sekä Niko Mäkinen.

– Jo kauteen lähdettäessä tavoite oli selkeä että tällä haluan verrata vauhtia kansainvälisissä sarjoissa ja katsoa mikä sarja olisi järkevin kehitystä ajatellen. Espanjan sarjoja olen seurannut paljon ja monta vuotta ja taso siellä on todella kova ja laaja. Oppia sieltä tulee isolla kädellä. Navarra on mulle täysin uusi rata joten sinne en aseta tulostavoitetta, mutta siellä näkee jo hyvin mihin oma vauhti riittää, mietiskeli Nässi ennen matkaan lähtöä.

Teksti: Felix Nässin tiedotus / Juha Nässi.

Uusin numero