Erno Kostamo 38 Supporter -kampanja — viimeinen oljenkorsi IRRC-mestaruuteen

Erno Kostamon tiimi lopetti yllättäen toimintansa kesken kauden. Erno osti tiimiltä pyörän itselleen ja viimeisessä osakilpailussa porsi moottori. Jotta IRRC-mestaruushaaveet säilyisivät vielä elossa, on Kostamo avannut ”Erno Kostamo 38 Supporter# -tarrakampanjan.

Alla Erno Kostamon itsensä kertomana miten tämä IRRC-kausi on potkinut päähän ja miksi nyt tarvitaan kaikkien apua Superbike-luokan mestaruuden saavuttamiseksi:

Moottoriurheiluyhteisö, nyt kaipaan tukeanne. Macaon vuoden 2019 kolarista toivuttuani minulla oli yksi iso unelma ja se on edelleen IRRC-sarjan mestaruus. Niinkuin aina on tiedetty, ei moottoriurheilu ole niitä yksinkertaisimpia muotoja unelmien saavuttamiseen, kun muuttujia on välillä hieman liikaakin pelissä. Kaksi viikkoa sitten olin valmistautumassa voittoisasti sujuneiden Imatranajojen jälkeen sarjan kolmanteen osakilpailuun Belgian Chimayhin, kun rouva Fortuna astui epämiellyttävästi esiin. Alkukauden tallini Penz13 Racing joutui äkillisesti lopettamaan toimintansa. Sen jälkeen sain entistä vahvemman tuen hienoilta kumppaneiltani ja saimme pika-aikataululla järjestettyä rahoituksen kilpapyöräni ostamiseksi ja uuden tallin, 38motorsport, perustamiseksi. Belgiassa ajo kulki hyvin ja sain ajettua aika-ajoissa sekä ensimmäisessä kisaerässä kaksi kertaa kolmossijan ja mestaruustaiston kannalta tilanne näytti hyvältä. Toisessa kisaerässä ajo sujui jälleen hyvin ja olin matkalla podiumille, mutta sitten tuli huono tuuri mukaan matkaan ja BMW:n moottorista tuli sisuskalut pihalle ja kisa päättyi harmittavaan keskeytykseen. Kolmen viikon päästä IRRC-sarja jatkuu, mutta nyt on jälleen iso vuori kiivettävänä rahoituksen ja taustojen kuntoon saamiseksi, jotta saan uuden moottorin pyörään ja tiimin toimimaan loppukauden ajaksi. Nöyrin mielin pyydän nyt moottoriurheiluyhteisöä mukaan elämään kanssani loppukautta 2022. Olen avannut ERNO KOSTAMO 38 SUPPORTER -tarrakampanjan. Tervetuloa mukaan tukemaan matkaani kohti unelmia kauden 2022 osalta. Kaaduttu ollaan useasti niin radalla kuin varikkopelissä, mutta aina olen pystynyt nousemaan entistä vahvempana takaisin. Terveisin Erno

Tarrakampanjaan osallistuminen: ERNO KOSTAMO 38 SUPPORTER tarraHinta: 100€ / kplLähetä (nimi ja tarrojen kpl määrä)Tekstiviesti 0400870415 tai sähköposti erno.kostamo.38@gmail.com

Saat viestinä maksuohjeet ja tarran toimitustiedot.

IRRC-sarjassa ajetaan tällä kaudella viisi osakilpailua, joista nyt on takana kolme (Hengelo, Imatra, Chimay). Tässä vaiheessa kautta Erno Kostamo on Superbike-luokan pisteissä neljäntenä, 30 pistettä kärjen takana. Sarjaa johtaa belgialainen Vincent Lonbois, joka ajoi voitokkaasti sekä Hengelossa että Chimayssa, mutta Imatralla oli epäonnea ja pistetili karttui vain 11 pisteellä. Kakkosena oleva saksalainen David Datzer puolestaan osoittaa, että voitotkaan eivät ole välttämättömiä jos osaa ajaa riittävän tasaisesti. Saksalaisella on tähän mennessä neljä kakkossijaa sekä yksi kolmos- ja nelossija, joiden tuomilla pisteillä hän on vain kaksi pistettä kärkimies Lonboisin takana. Kolmantena pisteissä on sveitsiläinen Lukas Maurer.

  1. Vincent Lonbois, BEL, 111 p.
  2. David Datzer, GER, 109 p.
  3. Lukas Maurer, SUI, 92 p.
  4. Erno Kostamo, FIN, 81 p.

Uusin numero