Erkki Tapaninen kokoaa tiimiä IRRC-sarjaa varten

Imatran lähtöruudussa viime heinäkuussa (vasemmalta) Petteri Karvonen, Martin Pärtelpoeg, Meelis Pärtelpoeg ja Erkki Tapaninen.
(Janne Kohonen)

Kokenut tallipäällikkö Erkki Tapaninen aikoo osallistua MBH Superbike Racing Team –tallinsa kanssa kansainväliseen IRRC-katuratasarjaan. Tapanisella on selvittelyssä pyörämerkki ja kuljettaja.

-Viime kaudella olin tiimini kanssa Alankomaiden Hengelossa ja Imatralla IRRC-kisoissa. Lisäksi kävin Tsekin tasavallan Horicessa tutkailemassa vanhan kuulun katuradan kisatunnelmaa. Ihastuin IRRC-sarjan mukavaan ja rentoon tunnelmaan. Kellään siinä sarjassa ei ole pipo kireällä ja sarjan osakilpailuissa on aistittavissa ripaus entisajan kisafiilistä, Tapaninen painottaa.

Tapanisella on haussa kilpailukykyinen pyörämerkki ja kokenut kuljettaja.
– Minulla on pyörän suhteen useita vaihtoehtoja ja kisapyörämme tulee olemaan kilpailukykyinen. Samaan aikaan on selvittelyssä kokenut kuljettaja, joka ei vierasta vaativia katuratoja. Ajaja voi olla kotimainen, mutta myös ulkomailta on hyviä kuljettajia tarjolla.

MBH Superbike Racing Team –tallilla tulee olemaan yksi kuljettaja, jonka tukena on kokenut mekaanikko ja datapuolen asiantuntija, joka on välttämätön myös IRRC-sarjassa. Sen lisäksi tiimiin tarvitaan pari muuta avustajaa.

IRRC, kilpailukalenteri 2018:

5.-6. Toukokuu, Hengelo, Alankomaat
16.-17. Kesäkuu, Terlicko, Tsekin tasavalta
6.-8. Heinäkuu, Imatra
27.-29. Heinäkuu, Chimay, Belgia
18.-19. Elokuu, Horice, Tsekin tasavalta
22.-23. Syyskuu, Frohburg, Saksa

Uusin numero