Erikoinen tilanne MP-messuilla – Tunnistatko nämä henkilöt?


Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä (2.2. – 3.2.) viiden henkilön ryhmä livahti sisään MP-messuille Helsingin Messukeskukseen. Kyseessä oli selvästi tarkoin suunniteltu, mutta hieman erikoinen tapahtumasarja, sillä mitään ei varastettu.

Ryhmä kuitenkin ajeli moottoripyörillä, synnytti kaaosta, poltti kumia ja valvontakameran kuvista katsoen pitivät he omat yksityisjuhlat Messukeskuksen halliin 7 asvaltoidulla koeajoradalla.

Hämäräveikot ottivat luvatta käyttöönsä PROride -stuntryhmän moottoripyörät, ajelivat niillä holtittomasti ympäri koeajorataa ja ainakin yksi takarengas oli sudittu aivan luille. Tästä aiheutui lisää kuluja & työtä stuntryhmälle ja yllätys oli melkoinen kun kuljettajat itse saapuivat paikalle sunnuntaina valmistautumaan iltapävän show’ta varten.

Teko oli harvinaisen suunniteltu, sillä hallin ulkopuolella odotti selvästi juonessa mukana ollut isompi ryhmä ihmisiä jonka yksi murtautujista kävi päästämässä sisään ja varsinainen hullun mylly alkoi hallissa. Valvontakameran kuvista näkyy useamman henkilön kasvot ja asiaa on lähdetty tutkimaan.

Annamme hämäräveikoille nyt mahdollisuuden ilmiantaa itsensä ilman jälkiseuraumuksia: Maanantai 11.2. kello 17:00 mennessä.

Mikäli kukaan ei ilmianna itseään, tulemme julkaisemaan valvontakameran materiaalin tässä osoitteessa:

Linkki

Mikäli sinulla on mitään lisätietoja asiaan liittyen, käytä #mpmessut2019 #prorideshow #messukeskus julkaisussasi, niin pystymme tarkastamaan vihjeet.

Hämäräveikot tunnistavasta ja kiinniottoon johtavasta vihjeestä luvassa palkkio.

PROride tiedotus

Uusin numero