Ei kerrottavaa jälkipolville Felix Nässin Navarran kisasta

Sähköhäiriöt pakottivat moottorinvaihtoon kesken viikonlopun. Felix Nässin mahdollisuudet hyviin sijoituksiin menivät käytännössä jo sähköhäiriöiden pilaaman heikon aika-ajotuloksen takia.

Tekniset ongelmat aika-ajossa olivat kohtalokkaita kilpailutuloksille. Ratamoottoripyöräilyn Espanjan mestaruussarjan SSP600-luokan toisessa osakilpailussa Nässillä oli vaikeuksia nousta huonosta lähtöruudusta kohti kärkeä. Tuloksena oli ensimmäisen kilpailun keskeytys ja toisessa sija 27.

Kylmässä, tuulisessa ja sateisessa Navarran osakilpailussa ajettiin kaikki SSP600-luokan ajot kuitenkin kuivassa kelissä. Lauantain aika-ajot alkoivat hyvin ja ensimmäisessä vedossa tuli kymmenes sija. Toisessa vedossa ja uusilla renkailla koneen sähköhäiriöt vesittivät parannusyritykset ja tulokseksi jäi 31/40 lähtöruutu.

Kilpailuun vaihdettiin varamoottori ja sähköt eikä teknisiä ongelmia sen jälkeen enää ollut. Ensimmäisessä lähdössä Felix jäi kamppailemaan isossa ryhmässä ja toisten perässä ajaminen kuumensi jarrut. Kun kahva painui pohjaan, keskeyttäminen oli ainoa järkevä ratkaisu. Toinen kilpailu sujui vähän paremmin mutta sijoitus jäi vaatimattomaksi. Sija 27 ei tyydyttänyt kuljettaa.

-Tämä kilpailu pitää unohtaa mahdollisimman nopeasti. Seuraava kilpailu on Aragonissa, joka ajetaan vastapäivään. Sen pitäisi olla parempi kädelle, toivottavasti ”armpump” ei vaivaisi ja tekniikka toimisi, kertoi Felix. 

ESBK-sarjan tulevat kilpailut:

19-20.6             Aragon                

17-18.7               Barcelona

28-29.8               Navarra

23-24.10             Valencia

30-31.10             Jerez

www.felixnassi.com,

Uusin numero