Eemeli Lahti kaatui sateisessa Silverstonessa: ”Perä vain luisti alta”

Eemeli Lahti (22)
(Kuva: Jon Jessop)

Eemeli Lahden Britannian turnee Silverstonen moottoriradalla ei mennyt suunnitelmien mukaan. Lauantain sprinttikilpailussa neljänneksi sijoittunut Lahti joutui keskeyttämään täyspitkän kilpailun kaatumiseen.

Silverstonessa juuri ennen BSB Supersport-luokan kilpailua alkanut sade toi lähtöön lisähaastetta. Neljännestä ruudusta startanneen 777RR HRP Suzuki –tiimin Eemeli Lahden kilpailu päättyi kaatumiseen kuudennella kierroksella.

–Emme kuitenkaan olleet ehtineet tehdä lähtöruudukossa sen kummempia sadekelin säätöjä, löysäsimme vain hieman vaimennuksia ja kovaksihan pyörä jäi. Molemmat päät luistivat koko ajan.  Kilpailun puolessa välissä perä vain luisti alta, vaikka en ollut edes kaasulla. Seurauksena oli pieni highsider, josta selvisin ilman vammoja. Kaikeksi onneksi pyöräkin näyttää suhteellisen ehjältä, Lahti totesi.

BSB Supersport -sarjasta on nyt ajettu yhdeksän osakilpailua, joista Lahti on osallistunut neljään ja hänen sijoituksensa sarjassa on 11. Seuraavan kerran Lahti ajaa BSB-sarjassa Oulton Parkin radalla ensi viikonloppuna 15.-17. syyskuuta.

Uusin numero