Eemeli Lahti hakee Brands Hatchista toista voittoaan


Edellisessä BSB Supersport -sarjan osakilpailussa avausvoittonsa napannut 777RR HRP Suzukin Eemeli Lahti hakee lisää menestystä sarjan päättävästä Brands Hatchin osakilpailusta.

BSB-sarjan viimeinen kilpailuviikonloppu on käynnistynyt tänään Brands Hatchissa. Mukana vauhdissa ovat myös 777RR HRP Suzuki ja Eemeli Lahti.

Vaikka viikonlopulle onkin ennustettu hyvä keliä, on brittien saarten oikullinen sää jo ehtinyt vaikuttaa viikonlopun kulkuun.

– Jätimme aamun ensimmäisen harjoitussession väliin, sillä rata ei ollut kunnolla märkä, mutta ei oikein kuivakaan, joten ajamisesta ei olisi ollut juuri hyötyä. Olisimme vain tuhonneet yhdet sadekelin renkaat, Lahti perustelee. Ajamatta jääneet kierrokset eivät Lahtea huoleta.

– Brands Hatch on vaikea rata, mutta olemme ajaneet täällä aiemmin tällä kaudella ja tiedän, millainen pyörän pitää olla. Se auttaa jo huomattavasti, Lahti kertoo.

Edellisessä, Assenin osakilpailussa avausvoittonsa napannut Lahti uskoo mahdollisuuksiinsa myös tulevana viikonloppuna.

– Odotan olevani kilpailujen jälkeen palkintopallilla, mutta voitosta lähdetään tietysti ajamaan, Lahti kuittaa.

BSB-sarjan päättävä kilpailuviikonloppu järjestetään 13.-15.10. Brands Hatchin radalla. Eemeli Lahti osallistuu 777RR HRP Suzuki -tiimin Suzuki GSX-R 600:lla BSB Supersport -luokkaan, joka ajaa viikonlopun aikana kaksi kilpailulähtöä. 10 kierroksen sprinttikilpailu starttaa lauantaina klo 18.45 ja sunnuntain täyspitkä 18 kierroksen kilpailu klo 17.05 Suomen aikaa. Molemmat lähdöt ovat katsottavissa Eurosport Playerilla.

Uusin numero