Eemeli Lahden kausi päättyi kaatumiseen – kokonaispisteissä kymmenes sija tyydyttää


Eemeli Lahden BSB Supersport -kausi päättyi valitettavaan kaatumiseen Brands Hatchissa. Tylystä lopusta huolimatta nuorukainen oli tyytyväinen brittisarjassa ajamaansa kauteen.

Eemeli Lahti päätti kautensa valitettavaan kaatumiseen kolmannella kierroksella BSB Supersport -sarjan päätösosakilpailussa Brands Hatchissä.

– Saimme pyörän tuntumaan hyvältä ja vauhtia vaikutti olevan varastossa vaikka kuinka paljon. Olin edelläni ajavia nopeampi, mutta kärkiryhmä oli jo pääsemässä karkuun, ja tilanteessa tuli intoiltua hieman. Jarru jäi liian myöhään ja eturengas lähti alta, Lahti myönsi.

Vaikka viimeinen kilpailuviikonloppu päättyi pettymykseen, oli Lahti kauteensa tyytyväinen.

– Ensinnäkin haluan kiittää kaudesta kaikkia yhteistyökumppaneitamme sekä tiimiä. Tavoitteenamme oli saavuttaa yksittäisiä onnistumisia ja niitä kyllä näytimme. Toivottavasti ne riittävät ensi kautta silmällä pitäen, Lahti pohdiskeli.

– Kaato oli todella harmi, sillä tänään Eemelillä olisi ollut hyvät saumat menestykseen. Ja olisihan se ollut mukavampaa päättää kausi kalusto ehjänä, mutta tämäkin kuuluu moottoriurheiluun. Kautta voi kuitenkin pitää onnistuneena. Meidät on pistetty merkille, Eemeli on saanut paljon faneja ja järjestäjät toivovat, että ajaisimme täällä myös ensi vuonna, totesi 777RR HRP Suzukin tiimipäällikkö Joni Hannula.

777RR HRP Suzuki ja Eemeli Lahti osallistuivat BSB Supersport -sarjan kauden jälkipuoliskon kilpailuihin Suzuki GSX-R 600:lla. Yhteensä 12 kilpailuviikonlopusta tiimi osallistui kuuteen, ja Lahti, joka voitti yhden lähdön ja oli kaksi kertaa kolmas, sijoittui sarjan kokonaispisteissä kymmenenneksi.

Uusin numero