Eemeli Lahdelle hopeaa Euroopan Supersport-sarjassa


Loukkaantumiseen Supersport-ratamoottoripyöräilykauden päättänyt Eemeli Lahti sijoittui lopulta sarjassa toiseksi, vaikka jälkimmäinen puolisko sarjasta jäi ajamatta.

Tässä Eemelin omat kommentit kaudesta:
Kaiken huonon onnen ja virheiden jälkeen, voitimme silti hopeata Euroopan SuperSport -sarjassa. Olisimme kyllä ansainneet ja pystyneet mestaruudenkin voittamaan, joka jäi aika kovasti hammasta kaivamaan.
Kauden aikana teimme hurjasti töitä tiiminä, mekaanikoille tuli varmasti hurjasti harmaita hiuksia, ennenkuin saatiin homma toimimaan alkukauden jälkeen. Näinkin pienenä tiiminä tulos oli varsin hyvä, mutta meillä olisi ollut kaikki tarvittava voittamiseenkin. Katsottiin ja tehtiin muutamia asioita vain hieman väärään suuntaan joka vei meidät oikealta raiteelta pois hetkeksi. Ja viimeinen naula arkkuun mestaruuskamppailussa oli loukkaantumiseni Misanossa.
Nyt tosin olen jo paremmalla puoliskolla kuntoutumiseni kanssa, mutta valitettavasti pyörän päälle ei ole ollut mitään asiaa vielä loukkaantumisen jälkeen. Nyt keskittyminen on täysin kuntoutumisessa ja ensikauden suunnitelmien veistelyssä. Tiimipaikka ja sarja ensivuodelle on vielä auki, mutta yritämme saada kilpailukykyisen paketin aikaiseksi. Kun paketti on kunnossa, on hyvä ottaa uusia askelia eteenpäin uralla. Vauhtia on.
Tahtoisin kiittää ja kumartaa kaikkia, joilla on ollut näppinsä pelissä tämän kauden kanssa. Kiitos:
Team @hrpsuzuki
Mekaanikot:
Jori Nevalainen
Harri Mattila
Glynn Parker
My Family
Sponsorit:
Lahden Lattia-ja seinäpäällyste
JEP OY
Asfalttisalpa
Karirakenne
Eurobiker
Blackseven
TT-teippi
@ladeolahti
MOTOPALVELU

Uusin numero