Daineselta uuden sukupolven D-Air-nahkapukuja

Dainese on esitellyt uuden D-Air Racing Shield 3X -turvatyynyjärjestelmän sisältäviä nahkapukuja.

Mugello 3 D-Air, Misano 3 D-Air ja Misano 3 D-Air WMN ovat Dainesen uusimmat ja edistyneimmät nahkapuvut, joissa käytetään uutta kolmikäyttöistä D-Air-turvatyynyä ja viisisuuntaisia joustoja, jotka takaavat erinomaisen toiminnan, turvallisuuden ja mukavuuden.

D-Air Racing Shield 3X -järjestelmän uusimmassa versiossa käytetään patentoitua mikrokuituteknologiaa, joka mahdollistaa järjestelmän aktivoinnin kolmesti peräkkäin. Tämä tarkoittaa, että kuljettaja voi vaihtaa kaasupatruunan kolmesti ennen turvatyynyn huoltoa. Lisäksi Riding Mode by Dainese tarjoaa eri käyttötilat katu- ja rata-ajoon, jotta turvatyyny toimisi aina tarkoituksenmukaisesti.

Painon osalta Mugello 3 on 20 prosenttia muita markkinoilla olevia airbag-pukuja kevyempi. Sekä Mugello 3- että Misano 3 -puvuissa käytetään MotoGP-kuljettajien testaamia ratkaisuja. Puvut sopivat sekä lahkeen alle että päälle tulevan saappaan kanssa käytettäväksi ja niissä käytetään säädettäviä polvi- ja kyynärpääpaloja.

Ulkoisesti samankaltaisilta näyttävät puvut erottaa materiaaleista. Mugello 3 -puku on valmistettu kengurunnahasta, ja siinä käytetään titaanisia luistopaloja. Misano 3- ja Misano 3 WMN -puvut on valmistettu naudannahasta, ja luistopalat ovat alumiinia.

Uusin numero