Classic Motorshow siirtyy vuoteen 2022

Huhtikuun 24.–25. päiville suunniteltua Classic Motorshowta ei voida koronavirustilanteen takia järjestää, vaan tapahtuma siirtyy vuoteen 2022. 


Suomen koronatilanne ei mahdollista suurten yleisötapahtumien toteuttamista tämän kevään aikana, josta johtuen katseet on siirretty vuoteen 2022. Tuolloin Lahden Messukeskus on varattu Classic Motorshowta varten vappuviikonlopuksi 30.4.–1.5.2022.

Classic Motorshow on suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely, joka kokoaa laajalti yhteen alan kalustoa ja toimijoita. Mukana on menneiden vuosikymmenten klassikoita sekä arjen nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia ja oheisohjelmaa. 

Esillä on yli 400 ajoneuvoa: autoja, moottoripyöriä, mopoja, raskasta kalustoa, työkoneita, moottorikelkkoja, traktoreita… kaikenlaista moottorilla kulkevaa. Ikähaarukka on moottorivoimalla liikkumisen alkuajoista 90-luvulle. 

Classic Motorshow on järjestetty jo 12 kertaa ja se kerää Lahteen vuosittain noin 19 000 nostalgiasta ja klassikkoajoneuvoista kiinnostunutta näyttelyvierasta.

Uusin numero