Circuit Racingin SM-sarja starttaa Kemoran osakilpailulla 26.-28.6.2020

Circuit Racingin kauden 2020 mestaruuksia aletaan ratkoa Kemoran osakilpailulla kesäkuun lopussa.

Circuit Racingin SM-sarjan avauskilpailu ajetaan Kemoran moottoriradalla aiemmin ilmoitettuna ajankohtana eli 26.-28.6.2020. Kilpailukutsu julkaistaan viimeistään 1. kesäkuuta ja samalla aukeaa kilpailuun ilmoittautuminen MOTTI-palvelun kautta https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/ sekä SM-sarjaan ilmoittautuminen SM-sarjan nettisivujen kautta https://www.roadracingsm.fi/. Kilpailun järjestäjänä toimii WCRC.

Kilpailu kaavailtiin ensin ajettavaksi ilman yleisöä. AVI päivitti ja tarkensi 26.5. aiemmin antamiaan ohjeita niin, että kilpailijoiden ja toimitsijoiden lisäksi sallitaan 500 hengen yleisö, mikäli yleisö pidetään erillään kilpailijoista ja toimitsijoista. Siksi järjestäjä harkitsee vielä uudelleen, voidaanko tapahtumaan sallia yleisön pääsy. Käytännössä tämä tarkoittaisi suljettua varikkoa, mikäli yleisölle annetaan mahdollisuus tulla seuraamaan kilpailua.

Järjestäjä julkaisee ja toimittaa kilpailijoille etukäteen kattavan tietopaketin siitä, miten kilpailuviikonlopun normaaleista käytännöistä on poikettava kokoontumis- ja muiden voimassa olevien rajoitusten takia. Ilmoittautumismaksut ja muut yksityiskohdat julkaistaan kilpailukutsun yhteydessä. Kilpailumaksu tulee pitämään sisällään myös perjantain treenipäivän.

Lisätietoja julkaistaan myös SM-sarjan nettisivuille https://www.roadracingsm.fi/

Circuit Racingin SM-kilpailukalenteri tällä hetkellä:

Kemora 27.-28.6. 

Alastaro 1.-2.8.

Motopark 15.-16.8.

Pärnu 18.-20.9.

Uusin numero