Bridgestone Battlax Hypersport S21 ensiasennusrenkaaksi uuteen BMW S1000RR:ään


BMW Motorrad on valinnut Bridgestonen Battlax Hypersport S21:n ensiasennusrenkaaksi uuteen upeaan S1000RR-malliinsa.

Bridgestone kehitti Battlax S21:n varta vasten uutta S1000RR:ää varten. Eturenkaan kulutuspinnan profiili on optimoitu takaamaan parempi käsiteltävyys ja tarkempi ohjattavuus kaarteissa sekä neutraali ajotuntuma. Kolmivyöhykkeinen kumiseos optimoi iskunvaimennuksen ja vakauden. Bridgestonen Mono Spiral Belt -teknologia tekee renkaan rakenteesta jäykemmän, jolloin sen kaarrekäyttäytyminen on vakaata.

– Olemme toimittaneet jo vuosia Hypersport S20 Evo ‑renkaitamme edelliseen S1000RR-malliin. Nyt halusimme tarjota BMW Motorradille renkaan, jonka avulla motoristit pääsevät nauttimaan täysillä tästä uudesta superpyörästä. Olemme panneet likoon koko teknologia- ja materiaaliosaamisemme sekä kaiken intohimomme vastataksemme BMW Motorradin korkeaan vaatimustasoon, sanoo Nico Thuy, Head of Motorcycle Europe, Bridgestone EMEA.
– S21:n valinta uudeksi ensiasennusrenkaaksi on tunnustus tuotteidemme korkeasta laadusta sekä rengasteknologioiden kehitystyössä saavuttamastamme johtavasta asemasta, joka perustuu vuosikausien kokemukseen moottoriurheilusta ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiimme BMW Motorradin kaltaisten eturivin valmistajien kanssa. Olemme erittäin ylpeitä tästä saavutuksesta ja odotamme innolla, että saamme tukea BMW Motorradia sen tulevissa innostavissa haasteissa.”

Battlax Hypersport S21 ‑rengasta on saatavilla BMW S1000RR:ään vuonna 2019 globaalisti kahta kokoa:
120/70ZR17 M/C (58W) S21F U spec, 190/55ZR17 M/C (75W) S21R U spec

Uusin numero