Biken luettelo tulee taas

Biken luettelo 2021 on 140-sivuinen moottoripyöräraamattu, jossa esitellään kaikki Suomessa vuonna 2021 myytävät moottoripyörät.

Toiveenne on kuultu: Biken luettelo ilmestyy jälleen vuodelle 2021. Varmista, että et jää ilman omaasi – tilaa luettelo etukäteen. Samalla säästät 5 euroa.

Runsaan asiakaspalautteen perusteella moni uskollisista lukijoistamme jäi kaipaamaan vuoden 2020 luetteloa. Olemme kuulleet toiveenne ja iloksemme voimme todeta, että Biken moottoripyöräraamattu, luettelo, ilmestyy jälleen vuodelle 2021 erikoisnumerona. 140-sivuisessa luettelossa esitellään kaikki Suomessa myytävät moottoripyörät teknisine tietoineen ja hintoineen.

Luettelon myynti alkaa lehtipisteissä 18. helmikuuta 2021, mutta jos haluat saada omasi kätevästi kotiin kannettuna, voit tilata sen ennakkoon. Etukäteen tilaamalla saat myös luettelon 5 euroa edullisemmin.

Ota siis rennosti ja tilaa luettelo täältä tai alla olevan kaavakkeen avulla.

Ennakkotilattuna luettelon hinta on postikuluineen 9,90 euroa. Lehtipisteissä myyntihinta on 14,90 euroa, joten etukäteen tilaamalla säästät 5 euroa. Lisäksi saat luettelon postilaatikkoosi muutamaa päivää ennen sen myynnin aloittamista.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Uusin numero