Bike-kilpailu: voita Triumph Rocket 3 -koeajo MP20-messujen VIP-illassa

Vasemmalla Triumph Rocket 3 R ja oikealla Rocket 3 GT. Kumpi on oma suosikkisi?

Nyt kahdella Biken lukijalla on mahdollisuus voittaa Triumph Rocket 3 -koeajo MP20-messujen sisäkoeajoradalla. 

MP20-messujen aattoiltana eli torstaina tammikuun 30. päivänä Triumph kutsuu asiakkaitaan koeajamaan maailman suurinta tuotantomoottoripyörää Rocketia, joka uudistui täysin tälle kaudelle. Etusijalla ovat uuden Rocketin jo ostaneet tai ostamassa olevat asiakkaat. Osallistujamäärä on hyvin rajallinen, mutta nyt kahdella Biken lukijalla on mahdollisuus liittyä tähän etuoikeutettujen joukkoon. 

Kerro miksi juuri sinun pitäisi päästä koeajamaan Triumph Rocket 3. Kaksi parhaiten tai hauskimmin asian perustellutta pääsevät koeajamaan Rocketin. Kerro perustelusi Biken tai MP Maailman facebookissa tämän uutisen kommenttikentässä. Voittajille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti 24. tammikuuta, jotta ehtii fiksata ajoasun kuntoon, käydä parturissa ja laittaa kellon ranteeseen ennen koeajoa. 

Koeajo ajetaan Helsingin Messukeskuksen asfaltoidulla sisäkoeajoradalla. 600 metrin rata on Euroopan pisin asfaltoitu sisäkoeajorata. Tapahtumaan osallistuu yhteensä arviolta 30-40 henkeä, joista jokainen saa ajaa muutaman kierroksen pituisen koeajon. Rata on varattu Triumphin käyttöön kahden tunnin ajaksi. Tapahtumassa on tarjoilua ja Bomber Magazinen Janne Uskali tulee näyttämään mallia ensimmäisille kierroksille. 

Rocket 3 pähkinänkuoressa: 2458cc, 3 sylinteriä, 167 hv, 221 Nm, alk. 29 500 €

Osallistu!

Uusin numero