Aulatoursin prätkämatkoilla voi BMW:n lisäksi ajaa nyt myös KTM:llä

AulaTours järjestää motoristeille opastettuja ja omatoimimatkoja avaimet käteen -palvelulla Keski-Euroopan Alpeille, lähtöpaikkana München. Nyt mallisto laajenee KTM –Adventure malliston pyöriin.

– Ihmiset tuntuvat hakevan aktiivista lomailua rannalla löhöilyn sijaan. On motoristeja, jotka eivät halua tai ei enää ei ehdi huolehtimaan oman pyöränsä siirroista reissujen lähtöpaikalle ulkomailla tai edes omista omaa pyörää. Huomasin tälle palvelulle hienoista kysyntää ja nyt BMW-pyörien lisäksi myös KTM Adventure -malliston pyöriä saa ajoon, toteaa Petteri Aula Aulatoursilta.

– Pidän itse matkailusta moottoripyörällä ja järjestin aluksi kavereiden kanssa reissuja Eurooppaan. Kausikin on siellä huomattavasti pidempi molemmista päistä. Sitten perustin yrityksen, joka on siten rekisteröity valmismatkajärjestäjä. Moottoripyörämallisto kattaa koko BMW:n ja KTM:n malliston ja on aina malliston uusinta uutta. Majoitumme aina moottoripyöräilijöille erikoistuneissa laatuhotelleissa. Niille jotka pitävät vaihtoehtoisesti vaikkapa avoautoilusta, on tarjolla mm. SIXT-autovuokraamon mallistosta avoautoja.

AulaTours on merkitty Kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin. Rekisteröinti antaa oikeuden harjoittaa valmismatkaliikennettä matkanjärjestäjänä ja matkanvälittäjänä sekä ulkomaisen matkanjärjestäjän välittäjänä.

aulatours.fi
www.facebook.com/aulatours.fi

Uusin numero