Arto Nyqvist crazy T-paita – kesän kuumin asuste

Uudet Arto Nyqvist crazy T-paidat ovat yksinoikeudella myynnissä Suomen Moottoripyörämuseolla.

Näyttävistä stunt-tempuistaan tunnetuksi tulleen Artsi Nyqvistin uudet Arto Nyqvist crazy T-paidat ovat kesän 2020 kuumin asuste. Kun puet päällesi tämän paidan, et tarvitse muita vaatteita.

– Meille tuli juuri myyntiin Nyqvistin Artsin kolme erilaista ja aivan järkyttävän hienoa T-paitaa, hehkuttaa Lahdessa sijaitsevan Suomen Moottoripyörämuseon nokkamies Riku Routo.

Nuoremmille lukijoille kerrottakoon, että kuusikymppinen Arto Nyqvist oli 1970-luvun lopulta lähtien Suomen ensimmäinen todellinen stunt-kuljettaja ja samalla melkoinen velikulta, josta ja jolta eivät tarinat lopu kesken. Ja mikä erikoisinta, niissä tarinoissa ei tarvitse liioitella tapahtuneita asioita. Eikä Artsin vauhti eivätkä jutut ole ainakaan miedontuneet vuosien varrella.

Yhden T-paidan kuvassa Artsi vetää Möhkö-Kawalla keula pystyssä takalampun paskaksi ja toisessa roikkuu puukengillä pyörän takana kun mennään kahtasataa mittarit punaisella. Ja mikä on myös hienoa, niin Artsi tukee T-paitojensa myyntituotolla Moottoripyörämuseon laajennusosan viimeisiä rakennustöitä. Paidan hinta 30 € + postikulut. Tuotteet voi noutaa myös paikan päältä. Tilaukset sähköpostilla: lahti@moottoripyoramuseo.fi ja kerro nimesi, toimitusosoite, puhelinnnumero ja minkä tuotteen haluat ja koko (S-3XL)

Uusin numero