Aki Ajo ohjaa lahjakkaita turkkilaisveljeksiä junioreiden MM-sarjassa

Tallipäällikkö Aki Ajo ja Can (vas.) ja Deniz Öncü
(Kuva: Ajo Motorsport)

Tallipäällikkö Aki Ajon tiimissä kilpailevat kohutut turkkilaiskaksoset Can ja Deniz Öncü FIM CEV Moto3 junioreiden MM-sarjassa ensi kaudella.

Viime kaudella 14-vuotiaat veljekset säväyttivät Red Bull Rookies Cup –sarjassa. Loppupisteissä Can oli kolmas ja veli Deniz sijoittui neljänneksi.

– Tässä uudessa junioreiden Moto3 –MM-kehitysprojektissa jatkamme lahjakkaiden nuorten kuljettajien kouluttamista pohjautuen kokemuksiimme Red Bullin, KTM:n ja Ajo Academyn pohjalta. Meillä on menestyksekäs historia tiimissämme nuorten lahjakkuuksien nostamisessa huipulle. Sekä Can että Deniz Öncü ovat osoittaneet Red Bull Rookies Cup –sarjassa taitonsa. Meillä on heihin vahva luottamus. Päätavoitteemme on heidän kehittäminen ajajina. Se vaatii kovaa työtä, jonka jälkeen tulokset tulevat, Aki Ajo muistuttaa.

Turkkilaiskuljettajat ovat hyvin tyytyväisiä päästessään kokeneeseen suomalaistalliin. Kausi on heillä kiireinen, sillä junioreiden MM-sarjan lisäksi he jahtaavat mestaruutta myös Red Bull Rookies Cup –sarjassa.

– Meillä on mahtava mahdollisuus ensi kaudella. Luulen, että pystymme ottamaan uuden tavoitteen urheilu-urallamme tässä erinomaisessa tallissa, Deniz toteaa.

– Tämä on unelmani tiimi, kun toiveeni toteutui. Ensi vuosi tulee olemaan tärkeä opetellessamme kuinka pyörä toimii ja ymmärtämään tietokoneohjausta, Can kertoo.

Uusin numero