Ajon tiimille uusi kuljettaja Saksan osakilpailuun

Darryn Binder joutuu jättämään Saksan Sachsenringilla viikonloppuna ajettavan MM-osakilpailun väliin. Kuva: Red Bull KTM Ajo
Aki Ajon Moto3-tiimi tulee saamaan uuden kuljettajan viikonloppuna Saksan Sachsenringillä ajettavaan osakilpailuun, kun espanjalainen Raul Fernandez korvaa loukkaantuneen Darryn Binderin.

Red Bull KTM Ajo -tiimin etelä-afrikkalaiskuljettaja Darryn Binder loukkaantui viime torstaina Barcelonan radalla murtaen solisluunsa. Hän ei pysty osallistumaan viikonloppuna ajettavaan kauden yhdeksänteen Moto3-luokan MM-osakilpailuun, joten suomalaistiimin pyörän puikkoihin hyppää 17-vuotias espanjalainen Raul Fernandez.

Sachsenringin osakilpailu tulee olemaan Fernandezille kuudes Moto3-osakilpailu. Hän on aiemminkin korvannut toista kuljettajaa tai osallistunut MM-osakilpailuihin villillä kortilla.

Myös Aki Ajon Moto2-tiimin kuljettajat odottavat innoissaan kauden viimeistä osakilpailua ennen kesätaukoa. Portugalin Miguel Oliveira on MM-pisteissä toisena ja Etelä-Afrikan Brad Binder seitsemäntenä.

Teksti: Moottoriurheilu.tv / Red Bull KTM Ajo Tiedotus

Uusin numero