Ilmoitus

Triumphin Moto2-moottori: lisää tehoa ja lisää kierroksia

Kaudesta 2019 alkaen kaikille Moto2-tiimeille moottorit toimittanut Triumph on ilmoittanut, että ensi kaudella sen moottorit ovat nykyistä tehokkaampia ja kiertävät

Video: kilpakumppani kolaroi Kostamon sairastuvalle Horicen IRRC-kisassa

Erno Kostamon tavoite IRRC-sarjan Superbike-luokan mestaruudesta koki kovan kolauksen, kun Horicen kilpailu päättyi podiumin sijaan sairastuvalle.

Motocross: Haavisto MM-pisteille kotikisassa

Silve Racing KTM:n Jere Haavisto ajoi MM-pisteille MXGP-luokassa Suomen osakilpailussa Hyvinkäällä Haavisto ajoi toisessa erässä sijalle 17, mikä oli samalla

HIMOseikkailupäivät – Avoimet MP-tärskyt MADin yhteydessä Himoksella

Ensi viikonlopulla Himoksella järjestettävän Moto Adventure Daysin (MAD) yhteydessä on runsaasti ohjelmaa myös päiväkävijöille. Tämä oheisohjelma kulkee ”himoseikkailupäivien nimellä”.

Erno Kostamon Supporter-kampanja onnistui – kausi jatkuu Horicessa

Tiimin yllättävä lopetuspäätös ja moottorin hajoaminen edellisessä osakilpailussa olivat päättää Erno Kostamon IRRC-katuratasarjan kilpailukauden kesken. Nyt rahoitus loppukauteen on saatu

Allekirjoita addressi: B-kortillisille oikeus ajaa kevytmoottoripyörää

Jopa Traficom ja liikenneministeriö suhtautuvat otsikon kansalaisaloitteeseen varovaisen myönteisesti, joten eiköhän meidän motoristienkin ole syytä käydä allekirjoittamassa addressi.

Ilmoitus

Yamaha YZ450F uudistuu – tehokkaampi ja nopeampi

Yamahan uusi YZ450F-motocrosspyörä on entistä tehokkaampi, kevyempi, nopeampi ja helpompi ajaa.

KTM:lle 100 MotoGP-starttia täyteen

KTM juhlisti Silverstonen MotoGP-osakilpailussa tiiminsä sadatta MotoGP-luokan MM-starttia.

Motocross: Villanen varmisti mestaruuden

SML Loukko.com MX-liigan kuudes osakilpailu ajetaan Heinjoen motocrossradalla Kuopiossa. Elias Villasesta kruunattiin sarjan ensimmäinen liigamestari.

Speedway: Wasamat kotiradallaan Suomi-sarjan joukkuemestariksi 

Speedway Suomi-sarjan joukkuemestaruus ratkaistiin lauantaina Tampereen Kaanaassa ajetussa kilpailussa. Mestaruutta lähti tavoittelemaan kolme joukkuetta. 

Ajon tiimin Fernandez voitolla MM-sarjan kärkeen

Augusto Fernandez ajoi MotoGP-sarjan Silverstonen osakilpailun voittoon ja nousi samalla Moto2-luokan MM-pisteiden kärkipaikalle.

Juho Kantolalle onnistuminen Alastaron SM-osakilpailussa

Uusittu etujousitus siivitti Juho Kantolan oman kierrosennätykseen Alastaron kisaviikonloppuna. Next Generation Supersport -Ducati kulki Juhon käskemänä ensimmäistä kertaa alle 1.20

Ram Racing Yamahan kuskit hyvässä vireessä Alastarolla 

Ram Racing Yamahan viikonloppuun Alastaron radalla mahtui niin kaatumisia, voittoja kuin podium-sijoituksiakin.

Kallio Racing: Steven Odendaal podiumille

Ratamoottoripyöräilyn Supersport-luokan MM-kausi 2022 jatkui viime viikonloppuna Tšekeissä, Mostin radalla. Monine muutoksineen viikonloppu oli hyvin erityinen. Alun perin Mostissa oli

Ducatilta seitsemän uutuutta kaudelle 2023

Ducati raottaa ensimmäisen kerran salaisuuden verhoa siitä, mitä uutta on luvassa kaudeksi 2023.

Niki Tuulella lupaava paluu Tsekissä

Ratamoottoripyöräilyn Supersport luokan MM-sarjan kuudes kisaviikonloppu ajettiin Tsekissä Mostin radalla. Portugalissa loukkaantunut Niki Tuuli joutui jättämään Italian ja Englannin osakilpailut

Last Dance – Lasse Kurvisen hankala kausi päättyi voittoihin Saksan

Lasse Kurvisen ”välivuosi” toi Saksan sarjan mestaruuden ja paljon uusia kokemuksia. Nyt edessä on olkapääleikkaus ennen ensi kauteen valmistautumista.

Taisteluharjoitus pitää Vesterisen sivussa motocrossin SM-osakilpailusta

Imatran Moottorikerhon Matias Vesterinen ei pysty osallistumaan motocrossin SM-sarjan lauantaiseen osakilpailuun Tampereella, koska hän on samaan aikaan varusmiespalveluksensa harjoituksissa.

Matkailu: Kuuden motoristikahvilan kierros

Minne lähteä ajelemaan viikonloppuna? Tutut reitit osaat jo ulkoa ja vaikea keksiä uusia?

Speedway: Nella Änkiläinen tekee historiaa

125- ja 250-kuutioisten luokissa aiemmin kilpaillut Nella Änkiläinen taluttaa tulevana viikonloppuna ensimmäistä kertaa lähtöviivalle 500-kuutioisen speedway-pyörän.

Näin hankit lahjaksi Yoshimura Motul replica Hayabusan Endurancen MM-sarjan tehdasvärityksellä

Tai ainakin Sylvain Guintoli osoittaa että se on mahdollista, kunhan tekee töitä riittävän pitkään ja menestyksekkäästi.

Ram Racing Yamahan kuljettajat pistejohdossa Alastarolle 

Sekä Superbike- että Superstock 600 -luokan pisteissä piikkipaikalla ovat Ram Racing Yamahan kuljettajat, kun seuraavista SM-pisteistä lähdetään taistelemaan Alastaron Moottoriradalle.

Circuit Racing SM Alastaro – Tulossa yli 130 kilpailijaa

Alastaron Moottoriradalla ajetaan ratamoottoripyöräilyn SM-osakilpailu 30.-31.7. ja samanaikaisesti myös Legend-mestaruussarjan osakilpailu.

Imatranajon huippuhetket MTV3-kanavalla tänään ke 27. heinäkuuta

MTV näyttää koosteen tämän vuoden Imatranajon huippuhetkistä keskiviikkona 27. heinäkuuta.

Saku Purtilolla menestyksekäs flat track -avaus Saksassa

Lasse Kurvisen jalanjäljissä flat trackin pariin päätynyt Saku Purtilo avasi kilpailu-uransa Saksan Wolfslakessa järjestetyssä Krowdrace Cupin osakilpailussa. Erinomaisesti menestynyt nuorukainen

Niki Tuuli palaa kilparadalle Tsekin Mostissa

Portugalissa Estorilin radalla loukkaantunut Niki Tuuli tekee paluun Supersportin MM-sarjaan tulevana viikonloppuna Tsekin Mostissa.

Erno Kostamo 38 Supporter -kampanja — viimeinen oljenkorsi IRRC-mestaruuteen

Erno Kostamon tiimi lopetti yllättäen toimintansa kesken kauden. Erno osti tiimiltä pyörän itselleen ja viimeisessä osakilpailussa porsi moottori. Jotta IRRC-mestaruushaaveet

Uusin numero