16. Ruukin kierros – osallistumalla tuet lasten syöpäsairaalan toimintaa

Lauantaina 25. toukokuuta ajetaan jo 16. Ruukin kierros Tammisaaren, Perniön ja Kiskon ympäristössä. Tänä vuonna tapahtuman lähtöpaikka on siirretty Åminneforsiin, Karjaan ja Pohjan välimaastoon.

Ruukin kierros on ajotapahtuma, jossa osallistujat kiertävät järjestäjien laatiman ajoreitin omaan tahtiinsa päivän aikana. Pituutta reitillä on perinteisesti ollut noin 200 kilometriä ja se sisältää useita välipysähdyksiä, joissa voi tankata pyörää ja itseään sekä vaihtaa kuulumisia muiden motoristien kanssa. Lähtöpaikalla maksetaan osallistumismaksu, joka on kuljettajalta 25 euroa ja matkustajalta 20 euroa. Maksua vastaan saa reittikartan, ja lisäksi tapahtuman T-paidan sekä lounaan maalipaikalla. Tapahtuman järjestäjä ETTMC (Ekenäs-Tammisaari Touring MC) tukee tapahtuman tuotolla lasten syöpäsairaalan toimintaa, joten osallistumalla tapahtumaan tuet samalla tärkeää asiaa.

Ruukin kierros järjestetään tänä vuonna jo 16. kerran. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 987 motoristia. Tapahtuman paisuttua vuosi vuodelta suuremmaksi, ovat järjestäjät päättäneet hankkia uuden paremmin tapahtumalle sopivan lähtöpaikan. Lähtö tapahtuu tänä vuonna Åminneforsista, joka sijaitsee Karjaan ja Pohjan välillä.

16. Ruukin kierros:

Ajankohta: 25.5.2019

Lähtöpaikka: Valssaamontie 30, Åminnefors

Lähtöaika: omaan tahtiin klo 9-13 välisenä aikana

Osallistumismaksu: 25 eur/kuljettaja, 20 eur/matkustaja

Uusin numero