100 000 € + verot ylimääräistä? – Lazareth LM410 tarjolla kymmenelle nopeimmalle

Kuka muistaa vielä Geneve Motor Show´ssa 2016 esitellyn Lazareth LM847? Maseratin V8-moottorilla varustettu hirviö on nyt saanut säädyllisemmän pikkuveljen, joka on mahdollista rekisteröidä tieliikenteeseen.

Neljä rengasta, mutta silti se kallistuu ja sitä ajetaan kuin moottoripyörää. Ranskalainen Ludovic Lazareth sävähdytti neljä vuotta sitten Genevessä esittelemällä erikoisen Lazareth LM847 -ajoneuvon. Numerosarjan ensimmäinen numero (8) viittaa moottorin sylinterien lukumäärään ja jälkimmäiset kaksi numeroa (47) tehoon, jota on 470 hevosvoimaa. Moottori on peräisin Maseratista. Videomateriaalista voitiin päätellä, että erikoinen ajoneuvo oli täysin ajokelpoinen. Miinuksena voitiin kertoa, että sitä ei ollut mahdollista rekisteröidä yleiseen tieliikenteeseen käytettäväksi.

Nyt Lazareth on – yleisön pyynnöstä – tehnyt samasta aiheesta hieman miedomman version, LM410. Nelisylinterinen ja 998-kuutioinen rivimoottori on peräisin Yamaha R1:stä. Ja kyllä, uutuus on myös rekisteröitävissä tieliikenteeseen. Näitä valmistetaan vain kymmenen kappaleen erä ja hinnaksi valmistaja ilmoittaa tasarahan, 100 000 euroa. Tietysti ilman auto- ja arvonlisäveroja. Kiinnostaako?

Uusin numero