Bild
Seuraava artikkeli

Uskomaton pelastuminen – holtiton autoilija törmää moottoripyörään lähes 170 km/h:n vauhdissa

Videot

Normipäivä toukokuisella Nürburgringillä. Motoristi ajaa varmalla vauhdilla rataa ympäri, mutta autoilija unohtaa katsoa peiliin ja törmää BMW S1000RR -kuskiin lähes 170 km/h:n vauhdissa. Mikä uskomattominta, kuljettaja pelastautuu nurmikon kautta.

Törmäystilanne alkaa videolla noin 7:25 kohdalta. Moottoripyöräkuljettaja ajelee rataa ympäri BMW S1000RR:llä ja ohittelee autoja. Hän kertoo, että ajaa noin 90% vauhdilla, kun se tuntuu turvalliselta, ja pyrkii aina ennakoimaan tilanteita. Kuten tiedetään, vauhti nousee silti paikoitelleen todella kovaksi.

"Autokuski ei katsonut peileihin ja oli todella lähellä, että hän olisi kaatanut minut. Sen verran ymmärsin, ettei ruoholla voi jarruttaa etujarrulla, joten yritin vain pitää pyörää pystyssä ja hidastaa sen minkä voin", kuljettaja sanoo.

Kuljettaja sanoo tarkastaneensa pyöränsä äkkiä, sillä paikka oli vaarallinen, jonka jälkeen hän jatkoi matkaa. Ohi tulleet autoilijat nostivat peukkua miehen toiminnalle.

Moottoripyörään törmännyt autoilija ei suostunut myöntämään tehneensä mitään virhettä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.