Bild
Seuraava artikkeli

Moottoripyörälegendan yksiselitteinen viesti kansainväliselle yleisölle: "Jabadabaduu!"

Videot

Legendaarinen moottoripyörätemppuilija Arto Nyqvist vieraili aikanaan Barry Sheenen isännöimässä Just Amazing! -ohjelmassa ja antoi todellakin tekojen puhua puolestaan.

58-vuotias Arto  Nyqvist tuli tunnetuksi näyttävistä stunt-tempuistaan. Yksi hänen vahvimmista tunnusmerkeistään oli tavalliset puukengät, jotka jalassa yleensä suoritti temppunsa. Hän liukui moottoripyörän perässä näiden puukenkien päällä roikkuen sen takana yli 200 km/h nopeudessa.

Nyqvist ajoi myös motocrossia aina vuoteen 1978 saakka, jolloin hän Hyvinkään osakilpailussa menetti kilpailulisenssinsä. Tämän  jälkeen Nyqvist ymmärsi olevansa enemmän showmiehiä.

Just Amazing! -ohjelmassa Barry Sheene haastatteli ihmisiä, jotka olivat tehneet hämmästyttäviä juttuja, kuten Arto Nyqvist, jonka moottoripyörätemput tunnettiin maailmanlaajuisesti.

Videolla nähdään muutamia Nyqvistin temppuja.

Kommentarer

#1
reccu
2017-06-12 14:50

Artsi on upee tyyppi. Aikanaan tuolla Imatran suunnalla otettiin pikkasen kuppiakin yhessä. Artsihan kilpaili Superbikessa.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.