Bild
Seuraava artikkeli

Marquez ja Pedrosa vastakkain

Videot

Moottoripyörällä kilpailu on kovaa puuhaa ja sen tietävät Marc Marquez ja Dani Pedrosa paremmin kuin hyvin. Tällä kertaa herrat ottivat mittaa toisistaan hiukan erilaisilla vehkeillä.

Nämä herrat on totuttu näkemään Repsol Hondan väreissä ajamassa MotoGP:tä heidän tonnisilla V-4 GP –pyörillään, mutta nyt kyseessä oli ehkä hivenen vähemmän hampaat irvessä suoritettu kilpailu, sillä vastassa oli joukko japanilaisia kuljettajia ja pyörinä skootterit. Kilpailupaikkana toimi Motegin rata Japanissa ja ainakin selostajien mukaan allaan heillä oli Honda C110:t.

Kilpailu oli, vehkeistä huolimatta hyvin viihdyttävä, ja yksi jolta ei vauhtia puuttunut, oli japanilainen kommentaattori. Hänellä tuntui vauhtia riittävän enemmän kuin yhdelläkään kisakuskeista.

Huonosta kuvalaadusta huolimatta, videolla on hienoja kohtia. Marquezin burnout kohdassa 1:37, vilkun käyttö 4:18 ja jarrulla sladi 6:22.

MotoGP-pari otti homman haltuun ja kilpailivat pilke silmäkulmassa. Pedrosa oli ruutulipulla ensin.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.