Bild
Seuraava artikkeli

Hurja video – Helppo tapa päästä hengestään

Videot

Olemme saaneet Suomessa lukea uutisista, kuinka moottoripyörällä kaahailu johtaa kuolemaan. Onko tässä esimerkki ajotyylistä, jolla on varsin helppo joutua tilastoihin?

Moottoripyörällä ajaminen on mukavaa. Monen kuljettajan mielestä kovaa ajaminen on kaikkein mukavinta, mutta onko oikea paikka kaahailuun liikenteen seassa?

Oheisella videolla mennään lujaa, todella lujaa. Ohitukset ovat vaarallisia, joten voisi todeta, että tällainen tyyli sopisi paremmin radalle. Jo yksistään sen takia, että siellä on turva-alueet,  joissa ei ole tolppia kaiteita tai muita ikäviä "hidasteita". Se ei ole meinaan se kaatuminen niinkään mikä tappaa, vaan se pysähdys. Tuosta vauhdista tolppaan, niin ei tarvitse ajaa enää.

Otetaanpa siis iisisti ja nautitaan moottoripyöräilystä ilman turhia riskejä!

Kommentarer

#1
Talvimies
2017-05-31 20:27

Tietysti kun aivojen tilalla liikkuu keltainen neste niin lopputulos on tuollainen.

#2
reccu
2017-06-12 14:39

No, ihan saletisti on jos ei jää kitumaan. Tykkään ratamoottoripyöristä yli kaiken, vaan "laji" videolla voipi viedä mukanaan ihan asiaan kuulumattomiakin.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.