Bild
Seuraava artikkeli

Hondan Manner vilauttaa tietoa, koska Monkey saattaisi tulla myyntiin

EICMA 2017

Hondan Patrick Manner raottaa verhoa, ja kertoo salamyhkäisesti, koska uusi Monkey 125 konsepti olisi tulossa myyntiin ja mihin hintaan. Videohaastattelussa hän kertoo myös mikä tekee uudesta Gold Wingistä paremman ja miksi Africa Twin on väärinymmärretty tuote.

Honda Monkey 125 Concept herätti Milanon Eicmassa paljon ihastusta. Videohaastattelussa kysymme, koska sellainen tulee Suomessa myyntiin ja mitä se maksaa.
 
”Ei pysty sanomaan”, Manner naurahtaa.
 
”Aikaisemmin Honda on lanseerannut tuotteita muutenkin kuin täällä (Milanossa) eli kesken kauden. Jos se tuotantoon tulee, niin voi olla, että siinä joskus loppukesästä semmoinen voisi olla saatavissa. Hinnoista ei ole mitään hajua, mutta kun tuota nyt katsoo, niin semmoisen nelisen tonnia se voisi maksaa”, Manner pyörittelee.
 
Manner kertoo yllä olevalla videolla myös uuden Gold Wingin selkeästä tyylimuutoksesta, sekä myynnillisiä seikkoja Africa Twinistä.
 
”Africa Twin suurin ongelma on se, että se on vähän väärin ymmärretty”, Manner sanoo.

Katso koko haastattelu yllä näkyvältä videolta.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.