​Keanu Reeves antoi seisaaltaan aplodit uusille Ducateille

EICMA 2017

Hollywood-elokuvatähti Keanu Reeves ponnahti pystyyn Ducatin vuosimalliston 2018 julkistamistilaisuuden alussa Italiassa sunnuntai-iltana. Lavalla esiteltiin kaksi uutta mallia. Katso kattava kuvagalleria!

Reeves tyytyi jatkossakin olemaan katsomossa. Suurimmat suosionosoitukset henkilöistä sai MotoGP-mestari Casey Stoner, joka täräytti lavalle täysin uudella Ducati-mallilla, Panigale V4:n Speciale-versiolla.

Panigale V4:ssä korostetaan suorituskykyä ja tunnetta. Kyseessä on ensimmäinen massatuotantoinen nelisylinterinen Ducati, ja sen ihanteet löytyvät MotoGP-radoilta. Moottorin kuutiokoko on 1103 ja huipputeho on 214 hevosvoimaa (13000 kier./min).

Panigale V4 korvaa kaksisylinterisen 1299-mallin Ducatin sporttipyörien huipulla.

Panigale V4 -sarjaan kuuluu vakiomallin rinnalla V4 S -versio, jossa on muun muassa Öhlins-iskunvaimentimet.

Saatavilla on myös rajoitettu ja numeroitu, Stonerin esiin ajama erä Panigale V4 Speciale -pyöriä, joissa on 226 hevosvoimaa ja muun muassa titaanipakoputkisto.

Jo ennen nahka-asuisia miehiä lavalla esiteltiin rennommassa varustuksessa ensimmäinen kahdesta vielä aiemmin julkaisemattomasta vuosimallin 2018 uutuudesta, Multistrada 1260. Se jatkaa eri kokoisten Multistrada-pyörien sarjaa, nyt 1262-kuutioisena.

Multistrada 1260:ssa yhdistyvät ajamisen mukavuus ja pyörän suorituskyky. Siinä on ominaisuuksia niin sportti- ja matkapyöristä kuin päivittäisestä käyttöpyörästä enduroon.

Saatavilla on myös sporttisempi versio Multistrada 1260 Pikes Peak.

Katso koko Ducati 2018 -lehdistötilaisuus YouTubesta. Huom! Tilaisuus alkaa n. kohdassa 3:43min.
 

Video tilaisuudesta

Tilaa Bike

20170611110856.png?itok=56s1hBMx

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: