Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: Yamaha

Yamahan European Technician Grand Prix käynnissä

Yleiset

Yamaha-moottoripyöräasentajien oman ammattilaiskilpailun kansallinen kilpailuvaihe on käynnissä. Ensimmäisessä taitomittausvaiheessa Yamaha-moottoripyöräasentajat suorittavat kilpailun testit Yamahan sähköisessä koulutusjärjestelmässä.

Kansallisen kilpailuvaiheen paras Yamaha-moottoripyöräasentaja edustaa Suomea Hollannissa järjestettävässä Yamahan European Techinician Grand Prix -kilpailussa. Koko ammattilaiskilpailu huipentuu maailmanlaajuiseen Yamaha World Technician Grand Prix -loppukilpailuun, johon osallistuu Euroopan maista kolme parasta moottoripyöräasentajaa.

 Yamaha European Technician Grand Prix on kilpailu on avoinna kaikille valtuutetuille Yamaha YTA Silver-tason sertifikaatin omaaville moottoripyöräasentajaille. Parhaillaan käynnissä olevan kansallisen tason kilpailun testit on suoritettava 31.12.2017 mennessä. Silver-tason sertifikaatin suorittaneet moottoripyöräasentajat ovat erittäin ammattitaitoisia ja hallitsevat Yamaha-moottoripyörien tekniikan hyvin laajasti.
Viime vuonna Suomen kansallisen kilpailun voittaja oli Motoville Oy:n Ville Sundberg, joka edusti Suomea Euroopan osakilpailussa.

Euroopan alueelta kolme parasta Yamaha-moottoripyöräasentajaa osallistuu Japanissa järjestettävään World Technician Grand Prix -kilpailuun, jonne Yamaha Motor Company kutsuu maailman parhaat Yamaha-moottoripyörämekaanikot. Loppukilpailussa tiedoissa ja taidoissa kilpaillaan maailmanlaajuisesti.

"Meillä Suomessa on erittäin ammattitaitoisia Yamaha-moottoripyörämekaanikkoja ja toivon, että tänä vuonna entistä useampi valtuutetuista Yamaha-huoltoliikkeistämme osallistuu tähän ainutlaatuiseen kilpailuun", kertoo Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliikkeen tekninen päällikkö Riku Vaahtera.

(Lähde: Yamaha Motor Europe N.V.,)

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.