Bild
Seuraava artikkeli

Vihdoinkin NIKEN tulee Suomeen

Yleiset

Elokuun 18.-19. pv:nä on ainutlaatuinen mahdollisuus ajaa Yamahan uuden sukupolven moottoripyörää, NIKENIä  Suomeen yltävällä koeajokiertueella.

  Yamaha NIKEN astuu vihdoinkin parrasvaloihin ja suurella yleisöllä on mahdollisuus kokea täysin uudenlainen ajoelämys. Yamahan kehittämä LVM-tekniikka (Leaning Multi Wheel) perustuu kahteen kallistuvaan etupyörään. Radikaalin ohjausrakenteen ansiosta NIKEN tuo moottoripyöräilyyn aivan uuden ulottuvuuden.

NIKENin rakenteen erinomainen vakaus etenkin kaarreajossa mahdollistaa myös vähemmän kokeneelle kuljettajalle nykyisten superpyörien kaltaisen kaarreajoelämyksen mutkaisella maantiellä. Kun tämä yhdistetään ominaisuuksiltaan monipuolisen, kolmisylinterisen, 847 cc:n, Yamaha CP3 crossplane -moottorin kykyihin, on kokonaisuus niin suorituskyvyltään kuin ajettavuudeltaan jotain täysin ennen kokematonta.
NIKEN Demo Tour -kiertueella sinulla on ensimmäisten joukossa mahdollisuus nyt itse päästä yllättymään kuinka paljon parempi moottoripyörä NIKEN on. Kiertueen asiantunteva henkilökunta opastaa koeajoon osallistuvia ja antaa myös oivallisia ajovinkkejä.
Suomen NIKEN Demo Tour on 18.-19.8.18  Vantaalla Yamaha Centerillä, Tuupakantie 1, Kehä III,  lauantaina 18.8. klo. 10-15 ja sunnuntaina 19.8. klo. 10-14. Koeajopyöriä on useampi, joten saavu paikalle ja ilmoittaudu mukaan seuraavalle ohjatulle kierrokselle.

 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.